Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחזק לגבי "מספר אחד" באשדוד. 

עשו לי בזמנו עבודה ברמה גבוהה על הgti (גם בעקבות מפגש עם משאית).

בכל פעם שהייתי במוסך יש שם רכבים מעניינים, לא מעט פורשה למשל.

אגב הבעלים, סרגיי מחזיק (או לפחות החזיק) בסופרה דור 4 כתומה. 

ואם אתה יוצא לטיול ומעוניין בחברה אשמח להצטרף

• רעיון טוב! 1

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יפיופה בצבע הזה, לא נופלת מהכחול מה שלא היה נכון בעליל לדור 1 שהיה נראה סתמי בצבע הזה.

ואחרי שנתיים מה התוכניות לעתיד איתה, רואה את עצמך עובר לרכב אחר ספורטיבי מתישהו או שזה מעל ומעבר לדרישות שלך?

• אהבתי 2
פורסם

אני רואה אותנו מזדקנים ביחד 🙂

( כל עוד לא ייפול עלי מהשמיים איזה סכום שיאפשר פורשה...)

• אהבתי 2

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

כנ״ל אצלי 🙂

רק מיאטה ND או הדור הבא שצפוי לשמור על העיקרון של להיות ידני וקל משקל לפי ההצהרה של מאזדה אולי תזיז אותי מהרכב הזה אבל כל עוד צריך את הפרקטיות של הברז זה לא יקרה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הכמיהה לפורשה משותפת להרבה נהגי ברזים ולא בכדי ג'ייסון קמיסה קרא לברז החדשה "הפורשה הכי טובה ב $30K". זה גם מסביר את הבחירה של מני בצבע הזה 😄 הרכב נראה מעולה.

כששקלתי מחליפה לברז הקודמת, 718 "בסיסית" משומשת הייתה מועמדת מובילה, אבל ההתקדמות שהדור השני עשה בעקומת הכוח ובאינטריור מאוד הרגיעו את הדחף הזה. באו סובארו וטויוטה ואמרו: "תראו מה למדנו בעשור האחרון, כבר לא צריך לשלם כפול כדי להמנע מפשרות באינטריור ובמנוע".

במסגרת ה"מחקר" הצטרפתי כנוסע למקצה ב 718 כזאת במוטורסיטי וביחס לדור השני היא לא הרגישה בליגה אחרת לגמרי. מעבר לזה הרכב איבד בלמים אחרי כמה הקפות, כנראה בשל רתיחת הנוזל.

מנגד הצטרפתי כנוסע למקצה ב GT4 בפצאל וזה היה כבר עולם אחר (אבל גם במחיר).

אגב מחיר הביטוח פצצה, הכי זול ששמעתי בדור השני.

עריכה אחרונה על ידי itaimoto
  • אהבתי 2
פורסם

למכר שלי יש קאיימן 718 GTS ידנית, אז זאת אמת המידה שלי 🙂 ( באותו הצבע... )

מנוע מדהים וגיר מעולה, אבל עלתה פי 3 מהברז וגם התחזוקה שלה יקרה משמעותית. 

לברז יתרון מוחץ בכך שהרבה יותר קל להוציא את ישבנה לטיול, גם במהירויות מאד שפויות. בקאיימן צריך הרבה יותר להתחרע, אבל הליטוש ההנדסי של הפורשה בליגה אחרת. 

שמח וטוב לי בחלקי 🙂

• אהבתי 3

פורסם (נערך)
לפני 41 דקות, itaimoto כתב:

הכמיהה לפורשה משותפת להרבה נהגי ברזים ולא בכדי ג'ייסון קמיסה קרא לברז החדשה "הפורשה הכי טובה ב $30K". זה גם מסביר את הבחירה של מני בצבע הזה 😄 הרכב נראה מעולה.

כששקלתי מחליפה לברז הקודמת, 718 "בסיסית" משומשת הייתה מועמדת מובילה, אבל ההתקדמות שהדור השני עשה בעקומת הכוח ובאינטריור מאוד הרגיעו את הדחף הזה. באו סובארו וטויוטה ואמרו: "תראו מה למדנו בעשור האחרון, כבר לא צריך לשלם כפול כדי להמנע מפשרות באינטריור ובמנוע".

במסגרת ה"מחקר" הצטרפתי כנוסע למקצה ב 718 כזאת במוטורסיטי וביחס לדור השני היא לא הרגישה בליגה אחרת לגמרי. מעבר לזה הרכב איבד בלמים אחרי כמה הקפות, כנראה בשל רתיחת הנוזל.

מנגד הצטרפתי כנוסע למקצה ב GT4 בפצאל וזה היה כבר עולם אחר (אבל גם במחיר).

אגב מחיר הביטוח פצצה, הכי זול ששמעתי בדור השני.

אני מאוד מזדהה עם מה שרשמת.  

לפני שקניתי את הברז שלי עשיתי נסיעה במסלול על 718 בסיסית ולאחר מכן על GT3  וזה באמת שמים וארץ. (הנסיעה על ה 718 היתה למטרת "נסיעת מבחן")

אני אפילו קצת יותר קיצוני ממך, לדעתי ה718 הבסיסית מיצרת פחות פאן על המסלול, בעיקר בגלל  מחסור מאוד מורגש בכח.

לפני שעה, menir1 כתב:

( כל עוד לא ייפול עלי מהשמיים איזה סכום שיאפשר פורשה...)

או שתגיע BRZ עם טורבו :)

עריכה אחרונה על ידי GTאי
במקום GT4 תוקן ל GT3
פורסם

מוזר, ה 718 פחות פאן מהברז 2 עקב מחסור בכוח? הרכב הרי אובייקטיבית חזק יותר או שלא הבנתי אותך נכון ואתה מתייחס נטו בהשוואה ל GT4 בלי קשר לברז. 

בכל אופן אני גם בהרגשה שהשדרוג בעלויות בין 718 רגילה לברז ממש לא שווה את זה. זאת אומרת מקבלים רכב לא יותר טוב בצורה משמעותית אבל בהרבה יותר כסף. 

ה GT4 זה סיפור אחר לגמרי אבל זה מתחבר למה שמני אמר שרק אם יפול עלינו שק של הרבה כסף אז אולי יום אחד… בשביל סתם פורשה קיימן בסיסית אני לא רואה את השדרוג כשווה מעל הברז 2.

פורסם

תחושה שהשלדה "גדולה" על הקונפיגורציה של הרכב. יכול להיות שבחירת המילים שלי לא ממש מצליחה להעביר את המסר.

אגב, נסעתי על GT3 (911) ולא GT4. טעיתי בקודם.

מסכים עם השורה התחתונה

• אהבתי 1
פורסם

אחרי שראיתי אותה הצבע בהחלט יפה ומיוחד.  

אם היא באמת תחזור לשוק אולי גם אני יכול להתחיל לחלום על אחת. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קצר:

• אחרי 6.5k ק״מ מהטיפול הקודם (שמד הנסועה על 19.5K ק״מ), ראיתי שמפלס השמן הוא קצת מעל החצי, אז החלטתי לבצע טיפול החלפת שמן. חזרתי למוסך ״אולימפייה״ באשדוד - מאד שרותיים ונותנים להסתובב ליד הליפט. החליפו שמן ומילאו כרבע ליטר מעל הקו (לא ביקשתי, יש מצב שזאת הנחייה כי המיכל של שמן מכיל בדיוק 5 ליטרים).
  • בפעם האחרונה שהייתי בפצאל, הרגשתי שהבלמים המקוריים מאבדים מהיכולת לאחר מספר הקפות. אימצתי את המצלצתו של @itaimoto וקבעתי עם רועי אלקיים, יבואן טארוקס, החלפה של הסט הקדמי.
    image.thumb.png.797e56d3be786ab2167f2e54a5f32db4.png
    image.thumb.png.e52e661224dc933f5163d81b17d65dad.png
    על הדרך גם החליף נוזל בלימה ״לפי הספר״ כולל ניקוז מהניפלים של כל גלגל - עוד לא ניתקלתי באף מוסך מורשה שמבצע אופרציה כזאת כמו שצריך.

היום ביקרתי שוב בפצאל, וההרגשה בבלימה הייתה הרבה יותר טובה מהמקוריים.

• אהבתי 9

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...