Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב סופר מיני ודי נעול על מאזדה 2 (בעזרת הכותבים כאן)
אחרי שבחרתי דגם מתלבט מה עדיף רכב יד שנייה שנת 2020 עם 73000 ק"מ 
או רכב 2019 יד 1 עם 46000 ק"מ
שניהם בסביבות 75 אלף ש"ח 
מה דעתכם עדיף?........

תודה מראש ומבטיח דיווח בהמשך

פורסם

במידה ושניהם באותו המצב, הייתי לוקח רכב עם יד נמוכה יותר וק״מ נמוך יותר.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לדעתי זה תלוי כמה אתה נוסע אם אתה נוסע הרבה סביב ה20אק"מ ההיתי לוקח את הק"מ הנמוך אם לא אז השנה הגובהה יותר אבל זה גם תלוי בתקציב במחיר..

עריכה אחרונה על ידי Shay m3
פורסם

אני הייתי בוחר יד ראשונה, מתרשם  מבעל הרכב וכמובן משקיע בבדיקה לפני קנייה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

בהנחה ששתיהן מטופלות באותה רמה ושאתה מתכוון להחזיק איזה זמן ברכב, ה-2019 ללא ספק.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

בסופו של דבר אחרי חיפוש לא קצר והרבה מודעות (ברובן אנשים עפים על הרכב שלהם עם מחיר הרבה מעל מחירון)

מצאתי מאזדה 2 שנת 2022 עם 15500 ק"מ מזוג פנסיונרים אמנם קצת שריטות בטמבונים מקדימה ומאחורה ושריטה קטנה בדלת 

ב-79000 ש"ח 

תודה 

פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, דרורסססס כתב:

בסופו של דבר אחרי חיפוש לא קצר והרבה מודעות (ברובן אנשים עפים על הרכב שלהם עם מחיר הרבה מעל מחירון)

למה עפים על עצמם?

בתאריך 13.2.2024 בשעה 10:50, דרורסססס כתב:

מחפש רכב סופר מיני ודי נעול על מאזדה 2 (בעזרת הכותבים כאן)

אלו שני דברים שאתה כתבת והם קשורים אחד לשני

לא המצאת שום דבר. זה רכב מבוקש

לפי הנתונים שכתבת נראה שעשית עסקה מצויינת 

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
פורסם

זה בסדר שדגם מסוים הוא מבוקש ואכן יש לזה מחיר 

כוונתי הייתה לאנשים שמודעים לפגמים ברכב ועדיין דורשים מעל המחירון במקרה הטוב ובמקרה הרע הרבה מעל המחירון

דוגמא:

מאזדה  2020 עם כמעט 50K ק"מ שעברה תיקוני פחחות והחלפת מראה וזה עוד לפני בדיקה רצו 81000 ש"ח מחיר סופי

פורסם (נערך)

אני הייתי הולך על יד נמוכה,

לי יש רכב מבוקש (קיה ספורטאג') יד שלישית 2017 כל הידיים פרטיות עם 65000 ק" בזמן שנסיתי למכור ,

מטופל בחברה, ללא תאונות, פרסמתי חודש פלוס ולא הצלחתי למכור ב1000 פחות ממחיר המחירון משוקלל, וזה בגלל היד הגבוהה.

מכר שלי הצליח למכור כזה שנת 2018 יד שניה גם ללא תאונות, כאשר הראשונה היתה ליסינג 0 ק"מ עם 80 אלף ק"מ, נמכר בפחות משבוע.

לכן לדעתי, עדיף לחפש רכב יד נמוכה עם קילומטראג' ממוצע או פחות.

כמובן אחרי שהרכב מתיישן יותר יהיה קל למכור, אך תדע שאם חלילה תמצא את עצמך ללא עיסוק ותרצה למכור יהיה קשה מאוד.

עריכה אחרונה על ידי wildlands2019
  • תוכן חדש...