Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום לרוץ עם המים עד הרכב תשתמש בהם להשקיית עציצים. 

מיכל "מים כחולים" של 3-4 ליטר עולה בסביבות 20 ש"ח, ובמבצעי הום סנטר ודומיו חצי מזה. מיכל כזה מספיק ליותר משנה לרכב אחד. על זה אתה מתחשבן?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אף פעם לא הבנתי את ה"חסכנות" דווקא על הנושא הזה. בד"כ אני קונה שני בקבוקים ב20 ש"ח שמספיקים לאיזה שנתיים.

ההתעסקות פשוט לא שווה את זה.

פורסם
לפני 7 שעות, sperial כתב:

מיכל "מים כחולים" של 3-4 ליטר עולה בסביבות 20 ש"ח, ובמבצעי הום סנטר ודומיו חצי מזה. מיכל כזה מספיק ליותר משנה לרכב אחד.

איך מחזיק יותר משנה? אתה ב 'משמעת מים כחולים'? 

מיכל כזה מחזיק אצלי חודש / חודש וחצי גג.

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בחורף יש מי גשם. אפילו לא צריך לאגור אותם שלא לדבר על להוביל לרכה.

כמה שנאמר : "גשם גשם מיטפטף".

שלא כמו בפורום המקביל: "שמן שמן מיטפטף".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בחורף אני משתמש לא פחות במתזים מאשר בקיץ.

גשם גשם הופך לבוץ בוץ... שלא לדבר על זה שיומיים אחרי שהיו פה שבועיים של גשם הרכבים מלאי אבק כאילו לא היה גשם.

פורסם
לפני 11 שעות, yd b-4 כתב:

גם אני מרוקן מיכלים במרץ אבל דוגרי משתמש במים מהברז לא ראיתי שום בעיה עד כה.

מים מהברז יכולים לגרום לך לסתימות ועוד קינוחים בגלל האבנית שיש במים

• תוכן חדש...