Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי באנגליה לזמן מסויים: ונכנסתי עם הדרכון הישראלי שלי, כיוון שמשם המשכתי לארה"ב - הזמנתי טיסה ויצאתי עם דרכון אמריקאי.

איך אני יכול להודיע לרשויות בממלכה שאני יצאתי משם כדי שלא יעשו לי בעיות אחר כך כאילו שהיתי שם בניגוד לחוק?

פורסם

חיפשתי באתר אינטרנט הממשלתי, ולא הצלחתי למצוא תשובה רלוונטית.

לדעתי, יש לנסות לפנות לשגרירות בריטניה בישראל.

אופציה אחרת - לנסות לפנות אונליין דרך הקישור המצ"ב -> בעיה : לא מצאתי משהו רלוונטי. אולי לבחור UK VISAS AND IMMIGRATION. (הטיפול בבקשה הוא בתשלום סמלי).

https://www.gov.uk/contact

פורסם

אבא שלי ניסה פעם לעשות תרגיל דומה - נכנס עם הדרכון הגרמני ורצה לצאת עם הישראלי - פקיד ההגירה ביציאה לא מצא את חותמת הכניסה וכמעט עצר אותו על כניסה לא חוקית לממלכה.

בכל מקרה - שמור את ה-boarding pass ואת הדרכון עם חותמת היציאה - אלה ההוכחות שיצאת מהמדינה.

אני יודע שלארה"ב יש נוהל למקרה שפתק הקטן לא נקלט ביציאה (בארה"ב האחריות להרישום היא על דייל הקרקע שלוקח את הפתק, אין החתמת דרכון ביציאה) - אני לא זוכר את הנוהל במדויק, אבל כללית מדובר על החזרת הפתק לשגרירות או למוקד של מחלקת ההגירה בצרוף מסמכים כלשהם. לא מכיר את הנוהל הבריטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביציאה מאנגליה אין ביקורת דרכונים. אאל"ט חברת התעופה מעבירה את הפרטים להגירה. לא יודע אם זה משנה באיזה דרכון יצאת או נכנסת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אתה אמור לצאת מהמדינה עם אותו הדרכון בו נכנסת
את ביקורת הגבולות לא מעניין לאן אתה נוסע ומהם דרישות הכניסה ביעד
את חברת התעופה כן... 
אז בדלפק של חברת התעופה תציג את הדרכון איתו נכנסת. הנציגה תבקש גם ויזה ואז תציג את הדרכון השני.

לא תורה גדולה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...