Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לצאת אתמול וכשהגעתי לרכב אני מגלה כי המפתחות אינם בכיס. חזרתי והתחלתי לחפש, אחרי שסרקתי את כל המקומות האפשריים נזכרתי כי עשינו כביסה אתמול. לזוועתי גיליתי כי הם אכן בתוף. פירקתי, יבשתי והחלפתי סוללות. לא עזר. לקחתי לעבודה וניקיתי את הקורוזיה (חומר לניקוי מעגלים מודפסים + מברשת ניילון) ואני מחכה הכל יתייבש לפני שאבדוק אם הסט עדיין בחיים. אותו הדבר קרה לי לפני שנתיים אך המפתח יצא ללא פגע (כביסה עדינה?) 

יש למישהו רעיון כיצד להפוך את המפתח לחסין? אני מחליף סוללות פעם בחמש שנים כך ששיקולי פו"ה פחות חשובים.

פורסם

מה?

יש לי שניים, כרגע אני משתמש במפתח הרזרבי (ישב 10 שנים במגירה, פעל פעם ראשונה ללא צורך בהחלפת סוללות)

לפני 13 שעות, yairw כתב:

לבחירתך, כמה קונצים שיעשו את העבודה:

https://www.amazon.com/waterproof-key-holder/s?k=waterproof+key+holder

לא עוזר, המפתח אינו keyless 

לפני 12 שעות, Muzic4Ever כתב:

או פתרון קצת יותר אלגנטי - לטבול את המעגל של השלט ב NOVEC 1700

זה רעיון, עדייין אצטרך להחליף סוללות אבל לפחות לא מעגל במאות שקלים. ד"א, בלינק שהעלת הוא נמכל במיכל של 3 ליטר.... קניה קבוצתית?🙂

פורסם
לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

מה?

יש לי שניים, כרגע אני משתמש במפתח הרזרבי (ישב 10 שנים במגירה, פעל פעם ראשונה ללא צורך בהחלפת סוללות)

לא עוזר, המפתח אינו keyless 

זה רעיון, עדייין אצטרך להחליף סוללות אבל לפחות לא מעגל במאות שקלים. ד"א, בלינק שהעלת הוא נמכל במיכל של 3 ליטר.... קניה קבוצתית?🙂

מוזמן לבקר, יש לי קצת :)

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תחבר איזה מחזיק מפתחות גדול ככה לא תשכח אותו בכיס.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

טוב, הסתדרתי. ניקיתי את המעגל והמארז היטב ושמתי ליבוש. היום היה לי קצת זמן פנוי אז הרכבתי בחזרה. דיי סיוט, המעגל החליק פנימה בלי בעיה אבל הכנסת מארז הסוללות שיגעה אותי. ברגע שהוא נכנס פנימה vתחיל חיכוך והוא נתקעץ פחדתי ללחוץ חזק מדי כדי לא לגרום לנזק. הכנסתי את המארז סולולת פנימה כמה שיכולתי והוצאתי אותו. אחרי כמה פעמים הוא נכנס עד הסוף, (מניסיוני בחיים, זה כמעט תמיד עובד😃) בדקתי את המפתח והוא עובד. נפל לי עיטור כרום אחד אחד אך זה לא ממש מפריע לי כך שאחזיר את הרזרבי הבייתה ואשתמש במיובש בתקווה שלא נגרמו נזקים כגון זליגה מהסוללה וכדומה. כל הכבוד למרצדס, הדבר הזה שרד כביסת כותנה של שעתיים עם מים חמים, שטפתי מתוכו סבון כביסה ואחרי כל זה הוא עדיין עובד....

בכל מקרה, אחרי הכמעט נזק שקרה לי (מפתח חדש עולה כמעט ארבע אלפיות ותיקון יותר מאלפייה) אני חושב לעבור אצל Muzic4Ever ולצפות אותו באותם כדי לא לעבור את הסיפור הזה שוב. 

• תוכן חדש...