Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קבלתי דו"ח של 500 ש"ח ממצלמה על נסיעה בנת"צ, 

כתבתי ערעור וכנראה השארתי אותו בטיוטה בטעות.

עכשיו בדקתי אם הערעור התקבל וגיליתי שצבר ריבית והדו"ח הוא 750 ש"ח,

ניסיתי לפחות להפחית את הריבית ואני רואה שיש שם סעיף של הוספת מסמך מעו"ד,

האם חייב עו"ד? אני יכולה להוסיף שם קובץ ריק או חבל על המאמץ?

ועוד שאלה- יש אפשרות בשלב זה לערער על הדו"ח עצמו?

מדובר על נתיב שהוא נת"צ, ויש מעבר ימינה עם חץ לבן לרכבים רגילים,

יש 2 פניות צפופות ימינה, בטעות חשבתי שזו הפניה הראשונה ועברתי לימין, וכשגיליתי שלא, ניסיתי לעבור לשמאלי אך היה מלא, אז המשכתי בנת"צ עד הפניה שלי(עניין של כמה שניות).

אשמח לעזרה מנסיון,

תודה מראש :)

פורסם

את יכולה לנסות. בד"כ הזמן לערעור על הדו"ח מוגבל. לאור העובדות שהבאת אני הייתי מגיש בקשה להשפט - הסיכוי שם הרבה יותר גבוה מסתם ערעור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כאן יש דיון על מקרה דומה.

לא מדובר על עבירה עם משמעויות ארוכות טווח (כגון נקודות), אלא על משהו דומה לעבירת חניה. לכן התחשיב שלך צריך להיות כלכלי טהור. כנראה שמכתב של עורך דין יעלה יותר מהקנס, אני לא יודע מה ערך יום עבודה שלך (שיישרף בבית המשפט, בלי להבטיח הצלחה). אישית, כנראה שהייתי משלם ושוכח.

אגב, כאשר שולחים ערעור חשוב לשמור את האסמכתא - אם השליחה אלקטרונית מספר ערעור, אם נייר קבלה של דואר רשום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, sperial כתב:

כאן יש דיון על מקרה דומה.

תודה! אבל שם מדובר שערער בזמן, השאלה אם כשצבר ריבית יש בכלל מה לעשות.

לפני 4 שעות, sperial כתב:

לא מדובר על עבירה עם משמעויות ארוכות טווח (כגון נקודות), אלא על משהו דומה לעבירת חניה. לכן התחשיב שלך צריך להיות כלכלי טהור. כנראה שמכתב של עורך דין יעלה יותר מהקנס, אני לא יודע מה ערך יום עבודה שלך (שיישרף בבית המשפט, בלי להבטיח הצלחה). אישית, כנראה שהייתי משלם ושוכח.

נכון, זה לא נקודות, ולא שווה את הזמן להשקיע בזה, אם חייב עו"ד או משפט אשלם וזהו,

סתם מבאס אותי לשלם כי אני מקפידה על חוקי תנועה ברמה של 2 ידיים על ההגה,

ברור שלא דורכת אפילו שניה בנת"צ,

פה באמת שלא היתה לי בריריה אחרת,

אני חושבת שממש ראו בתמונה שאני מאותתת חזרה לשמאל בנסיון לחזור לנתיב השמאלי אך הוא מלא.

לפני 5 שעות, zvit כתב:

לאור העובדות שהבאת אני הייתי מגיש בקשה להשפט - הסיכוי שם הרבה יותר גבוה מסתם ערעור

בקשה להשפט דרך האתר של העירייה כותב לי שאין אפשרות כיוון שכבר צבר ריבית וגם נראה לי מידי פרוצדורה רק בשביל קנס.

השאלה-

* אם אפשר להגיש בלי מסמך עו"ד, אם יתייחסו לזה בכלל (צרוף קובץ הוא חובה, יש דרף לעקוף?)

* אם יש דרך אחרת לערער על הדו"ח אחרי שצבר ריבית?

* ובכללי- משהו יודע מה הכללים תוך כמה זמן עולה שוב הריבית? שלא יעלה לי עוד יותר..

פורסם

האופציה לשלם ולקלל אותם  נראית לי הריאלית ביותר...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

@Heidiיש זמן מוגבל לערעור וגם לבקשה להשפט. מצויין על הדו"ח. כנראה שחלף.

קשה מאוד לנהוג בלי עבירה פה ושם - איזו חריגה מהמהירות המותרת, פספוס של החץ הלבן במעבר דרך נת"צ - אני לא מדבר על דברים חמורים ומסוכנים כמו זכות קדימה ורמזורים. העניין הוא שעבירות נת"צ קלות לאכיפה ויש כמה עיריות שמנצלות זאת. פורמלית את עבריינית ותאלצי לשלם :(

במאמר מוסגר - אני כועס על עיריית חיפה שאינה אוכפת את נת"צ המטרונית, לפחות פעם בשבוע אני סובל מאנשים שמנצלים זאת, עוקפים מימין ומונעים ממני לצאת באופן חוקי. 

• רעיון טוב! 1

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני 30 דקות, zvit כתב:

האופציה לשלם ולקלל אותם  נראית לי הריאלית ביותר...

לפני 20 דקות, sperial כתב:

פורמלית את עבריינית ותאלצי לשלם :(

כן, מבאס ממש אבל אצטרך להשלים עם העובדה ולשלם..🤔
שיהיה כפרת עוונות...

ותודה לכל העוזרים 💕

פורסם
בתאריך 27.10.2023 בשעה 13:32, sperial כתב:

אני כועס על עיריית חיפה שאינה אוכפת את נת"צ המטרונית, לפחות פעם בשבוע אני סובל מאנשים שמנצלים זאת, עוקפים מימין ומונעים ממני לצאת באופן חוקי. 

כבר אינני תושב הקריות מספר שנים, אך בזמנו היתה אכיפה אלקטרונית ליד לב-המפרץ (קטע כביש בו אין תנועה של רכבים פרטיים בכלל).

אני בספק אם יש אכיפה במקומות נוספים, מאחר ולרוב מסלול המטרונית הוא בצמוד למסלולי נסיעה רגילים. סיכוי גדול ל-FALSE POSITIVE (צילום של רכב שנסע בנתיב הרגיל, אך צולם) -> מצריך פקח שיעבור ויבדוק תמונה אחר תמונה.

מאידך, מה עושים אם יש תאונה וחסימת נתיב במסלול הרגיל והרכבים נדרשים לעלות על מסלול מטרונית בכדי לעקוף את החסימה ?  יש עם זה בעיות.

פורסם

אני מדבר על הקטע הדרומי - היציאה מדרך ההגנה לכיוון מת"מ וטירת כרמל. יש שם רמזור, וכמה עשרות מטרים אחריו קטע יציאה חוקי קצר (חץ לבן אחד). העבריינים מתמקמים בנת"צ לפני הרמזור ולא מאפשרים למי שרוצה לצא בקרבת החץ לעשות זאת (ויש אחרים המתקדמים על הנת"צ בהמשך ואז דוחפים את מי שיצא במקום הנכון, לפעמים חוצים 815).

מבחינת אכיפה לא צריך להיות קושי - חיישן בנת"צ, ומצלמה עם LPR שץסנן 99% ויותר מהרכבים.

• תוכן חדש...