Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה רטורית. במיוחד אם שאלת בעלים של לקסוס 😉😀

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

רגע... לא, סתם אזעקת שווא - חזרה למנוחה.

כשהטמבון הקידמי עם תפסני צד שבורים, פנס ימין שבור אבל אתה לוקח את הזמן לפתוח על זה קריאה כי העדשה במקום והנורה עובדת פיקס, המזגן מתקתק אבל מוציא אוויר מהפתחים הקידמיים והמערכת סטריאו גם ככה מעפילה על הרעש הזה ב20 דרגות וגם ככה זה לא מציק, יש פטינה וכמה נגיעות שPDR לא יזיק להן והממיר מומנט טיפה רועד אבל זה מוקדם מידי בשביל לטפל 

סע בנצור סע יש לך עוד... 

לא יפנית כבר היתה כנראה חמש שש פעמים במוסך כי המזגן לא היה עובד, הטמבון היה נופל והגיר היה מושבת. 

• מצחיק 5

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני כשעה, עוזי ל כתב:

השאלה היא איך אתה נזכרת

בטח אכל סושי והסויה נשפכה על המפה.

• מצחיק 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה הפעם משהו דרעק.

כשהחלפת מצבר סטנדרטית שורפת לך ערב שלם, כי בסוזוקי החליטו להשתמש בקטבים קטנים משמעותית, אז המצבר ספייר שהבאת לא מתאים. ומלכתחילה בארץ המצבר היחיד שמוכרים עם קטבים כאלו, הוא קטן עבור הרכב )45 אמפר שעה לרכב משפחתי..) אז לבסוף אתה קונה משירות של 24/6 מצבר זהה ויודע שהוא גם לא ישרוד שנתיים, כמו המצבר שהרגע נפטר.

20240507_224456.jpg

IMG-20240507-WA0223.jpeg

• מבאס 1
פורסם
לפני כשעה, EliC25 כתב:

הנה הפעם משהו דרעק.

כשהחלפת מצבר סטנדרטית שורפת לך ערב שלם, כי בסוזוקי החליטו להשתמש בקטבים קטנים משמעותית, אז המצבר ספייר שהבאת לא מתאים. ומלכתחילה בארץ המצבר היחיד שמוכרים עם קטבים כאלו, הוא קטן עבור הרכב )45 אמפר שעה לרכב משפחתי..) אז לבסוף אתה קונה משירות של 24/6 מצבר זהה ויודע שהוא גם לא ישרוד שנתיים, כמו המצבר שהרגע נפטר.

20240507_224456.jpg

IMG-20240507-WA0223.jpeg

למה לא תחליף את הקטבים שאצלך לאונברסליים שנוח לשחרר אותם בהחלפת מצבר הבאה כמו שבקישור

• אהבתי 2
פורסם

או, אם אתה לא רוצה לעשות את זה בעצמך, גש בהחלפת המצבר הבאה שלך למוסך והם כבר יעשו את זה עבורך כחלק מהעבודה. 

אני לא ממש זוכר פרטים, אבל הייתי בסיטואציה דומה. החליפו לי במוסך את אחד (?) מהקטבים, אני כבר ממש לא זוכר אם באמת רק אחד, ולא זוכר למה. עברו לא מעט שנים מאז. 

אני לא חושב שזה היה כחלק מהחלפת מצבר אלא כחלק מטיפול כלשהו. אני כן זוכר שזה היה במוסך מורשה, משום מה. מה חיפשתי במוסך מורשה בדיוק? אאל"ט, בעקבות ריקול למשהו שקשור לכריות האוויר.

הנקודה היא, אחרי שזה יבוצע פעם אחת, תוכל להחליף את המצברים בעצמך בקלות לחדש "בגודל מלא" ונורמלי בפעמים הבאות לאורך חיי הרכב. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

לא צריך להוסיף מילים

המנוע מקורי

הגיר הוחלף כמה חודשים אחרי התמונה (התמונה 09/23).

אין תקלות או בלאי  חוץ מידית דלת חיצונית שהתפרקה.

WhatsAppImage2024-05-08at09_06_44.thumb.jpeg.ed8d2dc8b9a52d72e8d2d377a0480da5.jpeg

עריכה אחרונה על ידי `Infinity
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

כשאתה לא מניע בחרדה וברגע השקט הזה בין הסטרטר למגע של המפתח בסוויץ' לא נופל לך הלב. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 9 שעות, אבי ים כתב:

למה לא תחליף את הקטבים שאצלך לאונברסליים שנוח לשחרר אותם בהחלפת מצבר הבאה כמו שבקישור

זו בדיוק המסקנה שהגעתי אליה, אבל זה יחכה להחלפה הבאה... 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...