Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה, החלו לי רעשי צפצוף עולים ויורדים כשאני מפעיל לחץ נמוך על הבלמים, כגון תחילת לחיצה (שפוסק כשאני בולם חזק יותר).

מה שבאמת מוזר, זה שזה לא תמיד קורה, קשה לשחזר את זה (כלומר אם אני מנסה לעשות את זה, זה לא תמיד מצליח).

ויש אזור ספציפי בעיר שבו זה תמיד משמיע את הקול (יתכן שתוואי הכביש גורם לי לבלום בצורה מאוד עדינה ספציפית שם).

הבלמים חזקים ועובדים היטב, אין שום שינוי בעוצמת בלימה וכו'.

הרפידות בנות 8K קילומטר. מדובר בסוזוקי SX4 סדאן.

למישהו יש מושג או כיוון?

זה נשמע מעט כמו ציפור שרה (Chirping) - נשמע כמו זה (תקשיבו רק 1.5 שניות מהיכן שהוידאו עומד, רק הפתיחה של השריקה הפשוטה של הציפור, לא כשהיא ממשיכה הלאה בצורה מורכבת יותר):

פורסם

זה מגיע מבחוץ, כנראה מהבלמים, אבל אני לא יודע אם הדיסקים הקדמיים או התופים מאחורה.

כשאני נוהג לבד עם חלונות פתוחים, זה נדמה לי כאילו שזה מגיע משמאל, וכשמישהו יושב בכיסא הנוסע לצדי - להם זה נשמע מימין.

• פיתרון
פורסם

עדכון: הייתי במוסך היום והם המליצו להחליף צלחות וכך עשיתי - על הדרך החלפתי גם את הרפידות היחסית חדשות כי למה לא...

לטענתם הצלחות התעוותו קצת.

כהערת אגב, אני לא יודע למה קוראים לזה כך, כי מבחינה טכנית צלחות לא מתעוותות [warp] - זה לא מגיע לטמפרטורות שיכולות לעוות אותן פיזית. אבל כן יכולה להיות תוספת או שחיקה לא אחידה כתוצאה מרפידות הבלם - אבל בכל אופן, זו כנראה הייתה הבעיה - ואין יותר את הרעש).

פורסם

אמנם אין את השריקה, אבל אני צריך להוסיף שלפתע אני שומע סוג של רעש מתכתי כאילו יש משהו משוחרר כשאני נוסע על פסי האטה או מהמורות. זה נשמע כמו שאני נוסע בטנדר עם כמה חתיכות מתכת מאחורה שקופצות קצת על כל מהמורה.

שמעתי את זה בעבר פעמים בודדות, אבל זה לא היה משהו שהמשיך, אבל עכשיו אני שומע את זה יותר.

• תוכן חדש...