Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

מישהו נישק את הטמבון שלי מאחורה ברכב, נזק מועט לדעתי, הרכב שלו ניזוק יותר. הוא אמר לי כי בכוונתו להפעיל ביטוח. לי מן הסתם יש מקיף+חובה. האם הפעלת הביטוח שלו ותביעה אפשרית של הביטוח שלי עשויה להעלות לי את הפוליסה או את התעריפים? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא זה שנישק אותך, אין לך מה להפעיל את הבטוח שלך אלא לתבוע את הבטוח שלו.  במקרה כזה לא יחול כל שינוי בבטוח שלך עקב התאונה (ובכל מקרה - לא נכנסה כבר התקנה החדשה שנזק עד 5,000 ש'ח לא גורר פגיעה?).

כמובן, זה כל עוד הוא מודה שהתאונה באחריותו.

- עדכן את הבטוח שלך על מקרה התאונה ופרטי הפוגע וציין שאין לך כל אחריות לתאונה (זה יכסה אותך אם מחר הוא בכל זאת יחליט לתבוע אותך).

- מכיוון שהוא מפעיל את הבטוח שלו, אין לו כל טעם לנסות לסגור ישירות מולך גם אם הנזק שלך מועט.  גש למוסך, קבל הערכת תיקון (שיוודאו היטב שאין נזק נסתר) והגש תביעה לבטוח שלו.   במידה הבטוח שלו ינסה לשלוח אותך למוסך הסדר שלהם - זכותך ללכת לכל מוסך שתרצה.  אם הנזק גבוה למרות הכל - כנראה שתצטרך גם שמאי (הבטוח מחזיר את עלותו).

- נסה להסיג הודאה שלו (הקלט שיחות אתו) שהוא אחראי לתאונה - למקרה שיתכחש.

פורסם

הוא הפסיק לענות לי.. אני מניח שהוא בונה איזה קייס או מנסה להתכחש :)

השאלה האם יש בכלל טעם לתביעה במקרה כזה? אני מכיר שפגיעה מאחורה היא בהגדרה באחריות הפוגע

תודה 

פורסם

אם הוא מתחמק ולא מודה

אתה יכול:

1. לתבוע את הביטוח שלך, כולל עליית פרמיה, רק אם יצליחו להוכיח את אשמתו ולתבוע אותו תקבל חזרה את שווי עליית הפרמיה

2. לתבוע את הביטוח שלו, רק אם יש לך ראיות כלשהם, אין עליית פרמיה, אבל יש הרבה התעסקות וכאב ראש.

3. לשכוח מזה אם מדובר בנזק קטן (כמה מאות ש"ח), ובפעם הבאה שתיכנס למסוך פחחות (בתקווה שלא יקרה אף פעם) תוכל לבקש שיכניסו גם את זה כבונוס, בדר"כ מאפשרים כאלה בונוסים כשהם מבינים שאחרת תפנה למישהו אחר.

פורסם

הטענה היחידה שלו תוכל להיות שאתה נסעת לאחור - קביל רק במקום כמו חניון.

תמונות, הקלטות, משהו יש?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 52 דקות, tinoki כתב:

קביל רק במקום כמו חניון

זה קביל תמיד, אנשים נוסעים לאחור גם ברמזור, למשל כי חרגו לתוך הצומת, או התבלבלו ורוצים לפנות.

השאלה מה הוא יטען, מהניתן להוכיח, ולמי השופט יאמין.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, tinoki כתב:

הטענה היחידה שלו תוכל להיות שאתה נסעת לאחור - קביל רק במקום כמו חניון.

תמונות, הקלטות, משהו יש?

יש הקלטה של מצלמה קדמית שהרכב מקבל מכה מאחורה בזמן עצירה/עמידה מוחלטת

• אהבתי 1
פורסם

מצלמת רכב זה כמו מזגן... לא נוסעים בלי
כמות החארות רק עולה מדקה לדקה. פגעת? גרמת נזק? תהיה גבר תגיד סליחה ותתקן לצד הנפגע את הרכב
אני לא מבין איך אנשים חיים עם עצמם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 41 דקות, סולל הדרך כתב:

כמות החארות רק עולה מדקה לדקה. פגעת? גרמת נזק? תהיה גבר תגיד סליחה ותתקן לצד הנפגע את הרכב

אני ממש לא מצדיק את מי שבורח!
אבל אם אתה רוצה להבין למה יש כאלו שבורחים תקרא את זה לדוגמ'

פורסם

אתה צודק, לגמרי

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני שעתיים, סולל הדרך כתב:

אני חושב שזה שילוב של מישהו שחשב שאולי אני אדקור אותו או אטריד אותו במידה ויודה, וגם של אנשים שחושבים שלהפעיל את הביטוח זה הכי משתלם או הדבר הנכון לעשות.. תיקון עצמאי היה עולה פחות מלתבוע את הביטוח שלו.. חבל

• תוכן חדש...