Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היי , חדש פה - SOS צריך עזרה דחוף
יונדאי I30 2016 עשתה 132000 ק"מ, עוברת טיפולים בזמן ,הוחלפו פילטר שמן + שמן איכותי לפני חצי שנה
אני יד שנייה היתה ליסינג נהג יחיד לפני .
שתי בעיות :
1) לאחר שהנעתי פעם אחת ואני מכבה את הרכב ,אז בהנעה השנייה הרכב מתכבה כמה שניות לאחר שהוא מניע , אבל בהנעות ראשוניות או במרווח של חצי שעה מהנעה קודמת הוא לא מתכבה (חיישן קראנק?)
2) צריכת שמן מוגברת : כמעט כל המיכל (מנוע 1591 סמ"ק) ל 2000 ק"מ
אין נזילה/עשן לבן או כחול ,קומפרסיה טובה
כשאני מסובב את ה SWITCH (בלי הנעה) -אז יש נורות מנוע,מצבר דלוקות
למרות שהחלפתי מצבר חדש של שנפ לפני כמה חודשים
בזמן נסיעה הם לא דולקות (אולי זה התנהגות תקינה בעצם?)
ביצעתי גם ניקוי קרבון לפני שבוע ( עם גז)  לא מרגיש שינוי משמעותי  -טיפה הטורים אולי יותר יציבים 

תודה

ייונדאי-שעונים.jpeg

פורסם

1. אחרי שהרכב נכבה? הוא מניע בקלות?

2. צריכת השמן קיימת בהרבה רכבים כאלה. אצלך הצריכה קצת חריגה.

3. הנורות דולקות לפני הנעה זה תקין.

.

פורסם

1.הי , תודה על התגובה 
אין לי בעיה עם ההנעה ,הבעיה שהוא שלפעמים הוא נכבה לאחר ההנעה :אם בוצעה בטווח של כמה דקות מההנעה הקודמת 
    יש כמה שטוענים שזה אולי בעיית פלאגים
אבל  לפי הוראות יצרן ראיתי שמחליפים פלאגים כל 75K בדגם שלי  ,
שקניתי את הרכב הוא היה 80K ולא יודע אם הוחלפו פלגים ( הגיוני שכן שי היה במגרת ליסינג תפעולי ) מצד שני אם לא הוחלפו פלאגים לא הגיוני שהוא נסע עוד 60000 ק"מ בלי להחליף,

אבל יש עוד אפשרויות שהעלו :
1) ניקוי מצערת ? ( לא יודע ,אבל עשיתי ניקוי קרבון לפני שבוע ) 
2) חיישן קראנק ???

פורסם

1. יש נטיה לחסוך ולשים פלאגים לא מקוריים (ארדיום כמו שנדרש) ולכן ממליץ לך בכל מקרה להחליף פלאגים. 

יש לי גם רכב כזה. סט פלאגים ארדיום עולה סביב 260 שח אם אני זוכר נכון. ההחלפה לא ממש מסובכת ואפשר לגמרי לבד. (צריך סט בוקסות ובוקסה ארוכה יעודית לפלאגים)

מצערת מלוכלכת. אני לא בטוח שניקוי קרבון באמת מנקה משהו. 

2. תופעה של חיישן קראנק זה שאחרי הכיבוי לא תמיד ניתן להניע את הרכב ישר.

אבל יכול להיות שזה חיישן קראנק רק בתחילת הזיופים שלו. 

.

פורסם

אם אתה אומר מיכל שלם (מבחינתי 4 ליטר) ב2000 קילומטר זה מאוד חריג.

בצריכה כזאת אם המנוע שורף אותה היה לך עשן מהאגזוז. בגלל שאין זאת כנראה נזילה, תתכופף מתחת לאוטו תסתכל מלמטה איפה אתה רואה כתמי שמן.

עוד דבר זה לבדוק את הצבע של הנוזל קירור שהם לא התערבבו.

• תוכן חדש...