Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה רכב שיחזיק את הנסיעות האלה? הוא שנת 2013

אני על 130,000 קמ (מנוע חדש עקב רצועה. הוחלף ב 100,000) 

אתה אומר לנסוע עליה עד שמתה?  

כפיר הג'ינג'י

פורסם

נשמע לי הגיוני למשוך עם הרכב הנוכחי.

זה לא הרכב הכי אמין וכנראה פחות חסכוני מחלופה היברידית אבל זה הרכב שאצלך.

הפער לא יהיה מאוד גדול בעלויות הדלק.

הוא גם לא שווה הרבה אם תמכור אותו.

בחיים לא הייתי ממליץ לך לקנות כזה (אכלתי חצץ מאחת כזו. 1.2 טורבו אוטומטית) אבל היא כבר אצלך ולא שווה הרבה.

אם שלך ידנית אז יותר אמינה.

סע איתה ככל שמספקת את הסחורה. בתסריט הגיוני תיתן לך כמה חודשים או שנה שנתיים לפני שתקרוס.

כיוון נוסף הוא להגדיל את התקציב. אני מניח שזה לעבודה ואם זה לטווח ארוך אז אולי שווה אפילו הלוואה. 

לרוב האנשים לא כדאי לקחת הלוואה לרכב אלא להסתפק במה שיש. אבל לרכב לטובת עבודה ולנסיעות ארוכות ייתכן וכדאי להגדיל תקציב לטובת איכות חיים ואולי גם לחסכון לטווח ארוך.

בד"כ מי שנוסע רחוק לעבודה עושה זאת לשכר שיכול לאפשר לתעדף את סוגיית הרכב באופן שיאפשר רכב ביותר מ 50 אלף.

פורסם

אכן. ידנית. 0.9 טורבו

האמת שהרכב ממש נוח ונוסע מצוין.

מי שקניתי ממנו לא טיפל בשרשת/ רצועה (לא זוכר כבר מה זה היה) והמנוע הלך. 

העלתי פוסט בנושא לפני שנתיים וחצי. 

החלפתי במוסך גבע למנוע חדש

כפיר הג'ינג'י

פורסם

תעשה חשבון שאתה לא תצליח לקבל על הרכב יותר מ20 אלף ש''ח

אז כמה כבר תפסיד על הרכב במשך שלוש שנים 

הטיפולים עלולים להיות יקרים אבל לכאורה זה עדיף 

תחזיק אותו עד שזה כבר לא ישתלם ואז תשקיע ברכב חדש ולא תצטרך לטחון קילומטרים 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

היו לנו במשפחה 0.9 ידנית ו 1.2 טורבו רובוטית.

הידנית סבלה מבעיה אחת משמעותית של מזגן זוועה. בסוף אבי החליף אותה בגלל זה ב 1.2 טורבו.

לדעתי הרכב שלנו סבל ממזגן תקול על אף שקרסו טענו שתקין. אני יודע שגם כתקין הוא לא אחד החזקים. אבל אתה מרוצה וזה מה שחשוב (זה מחזק את תחושתי ששלנו היה תקול).

ה 1.2 רובוטית האכילה אותנו חצץ ונמכרה בסוף בסכום נמוך מאוד למגרש. נאספה על ידי גרר....

רכב חסכוני בצריכת הדלק. הפער בינו להיברידי בצריכה לא דרמטי.

לא תקבל עליו הרבה במכירה אז שווה לסחוב כמה שאפשר. ויש מצב שיחזיק לך את השנתיים-שלוש.

.מה שכתבתי לגבי לשקול הלוואה פחות רלוונטי לתקופה כזו

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...