Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

מחפשים רכב משפחתי, שני ילדים מאחור. נסיעות בינעירוניות בעיקר. מתלבטים בין הרכבים האלה. ק"מ זהה בכולם (60-80). מחיר זהה בכולם 70-80 אלף. ידיים פרטיות.

מה הכי מומלץ מבחינת שקט נפשי, ונוחות? (פחות מעניין תאוצה מ0-100 וכאלה..)

תודה לעונים!  ובבקשה לא להמליץ על רכבים אחרים, אין לנו אפשרות. 

פורסם

אקווינוקס 2018-2022 (אל תתפשר על 2017 זה דגם אחר) זה דגם מאוד אמין, הטיפולים יהיו יקרים ככל שהרכב יתיישן אבל הוא ממש מצוין בכל קנה מידה, מאוד דומה לקאדילק xt4 שנמכר בכפול ממנו וחולק הרבה במשותף. תבדוק עליו במבחני אמינות אין תלונות, בארה״ב הוא אחד הנמכרים - אך המנוע לא הכי חזק ומהיר.
הונדה ישנה מידי ולא מצדיקה את המחיר, אמינות מופתית אבל ברכב כמעט בן 9 יהיו הוצאות על בלאי.
ורנו זה צרפתי, אין צורך להוסיף המילים יש שרשורים שלמים על הנושא, מי שמוכן לקחת את הסיכון אז בכיף הן זולות ומפנקות, אני לא הייתי מתקרב.

פורסם

לנסיעות בינעירוניות לא הייתי פוסל רנו קדג'אר, אבל רק בגרסת דיזל. 

מנוע אמין מאוד, חסכוני ומספיק חזק, הגיר בנסיעות בכבישים פתוחים צפוי לעשות פחות בעיות ( גם השילוב שלו לדגם דיזל מוצלח יותר בכללי).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בתאריך 16.6.2023 בשעה 14:57, תחבצ כתב:

אקווינוקס 2018-2022 (אל תתפשר על 2017 זה דגם אחר) זה דגם מאוד אמין, הטיפולים יהיו יקרים ככל שהרכב יתיישן אבל הוא ממש מצוין בכל קנה מידה, מאוד דומה לקאדילק xt4 שנמכר בכפול ממנו וחולק הרבה במשותף. תבדוק עליו במבחני אמינות אין תלונות, בארה״ב הוא אחד הנמכרים - אך המנוע לא הכי חזק ומהיר.
הונדה ישנה מידי ולא מצדיקה את המחיר, אמינות מופתית אבל ברכב כמעט בן 9 יהיו הוצאות על בלאי.
ורנו זה צרפתי, אין צורך להוסיף המילים יש שרשורים שלמים על הנושא, מי שמוכן לקחת את הסיכון אז בכיף הן זולות ומפנקות, אני לא הייתי מתקרב.

רק שאבין, אתה מכליל כמה יצרנים רק בגלל שהם צרפתים?? תגיד ניסאן זה מותג אמין לדעתך?כי במידה ותגיד כן אז רק שתדע שיש שם לא מעט רכיבים מרנו, ומה לגבי מרצדס A קלאס?? אתה יודע שהמנוע 1.33 שיש גם ברנו קליאו זה בדיוק אותו המנוע במרצדס רק עם תוכנה שונה? מה לגבי המנועים בהונדה? הבוצה בטויוטה? להמשיך??

סלח לי אבל התגובה שלך מיותרת מאוד, לכל יצרן יש דגמים טובים יותר וטובים פחות, אבל לבוא ולהכליל כמה יצרנים ישר רק בגלל ארץ מוצאם זה די טיפשי לדעתי.

פות״ש האקווינוקס אחלה אופציה אבל ספציפית לי היא הרגישה מעט זולה מבפנים למרות שהרכב מאוד מרווח ומאובזר, יש לא מעט רכבים שמורים בשברולט סרטיפייד שיתנו לך גם אחריות וגם מימון ללא ריבית אם אני לא טועה עד 60 אלף ש״ח, במידה ואתה נוסע בעיקר בבין עירוני הקדג׳אר אחלה אופציה בגרסת הדיזל(אל תתקרב לגרסת הבנזין 1.2 טורבו) אם כי קח בחשבון שבשלב מסויים ילכו המצמדים בגיר כי הגיר שם רובוטי דו מצמדי.

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

• תוכן חדש...