Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה שנה אני בעלים של קיה סטוניק 1.0 והרכב משרת אותי נאמנה.

עם זאת, בשל התרחבות המשפחה, אני זקוק לרכב גדול יותר (למרות שמדובר ברכב שני).

אשמח להמלצה על רכב עד כ95 אלף ש״ח כאשר הדרישה היא רכב בעל כניסה גבוהה (לא חייב ג׳יפון אבל לדוגמא, סיוויק לא על הפרק), אמין דיו (יסלחו לי חובבי הצרפתיות, אני פחות בעניין) ובעל סחירות  ממוצעת בעתיד.

לא צויינה דרגת בטיחות, אבל זה משהו שלא אתפשר עליו ולפחות בעל מערכות אקטיביות כמו בסטוניק, כמו גם, שיהיה כיף לנהיגה.

חשבתי ללכת על לאון 1.5 אך אינני יודע כמה גבוה הרכב ביחס לסטוניק שלי (שזה גובה סבבה עבורי - זו נקודה חשובה בשל פציעה שמאלצת אותי לבצע התאמות).

תודות!

מור 

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

נסה לבדוק סיאט אטקה, הוא מרווח והכניסה מאוד נוחה, חזק יותר מהסטוניק והתנהגות הכביש לא רעה יחסית לג'יפון. קח בחשבון שהוא כנראה יאלץ אותך ללכת אחורה בשנתונים ל-2018.

כמה גדול הרכב צריך להיות? אם רק קצת יותר מהקיה אז אפשר לשקול יונדאי קונה, הבנזין חזק באופן ממש חריג ביחס למתחרים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

שקלתי בכובד ראש את הקונה (מושלמת עבורי) אבל שילוב של מנוע חזק וגיר רובוטי כפול מצמדים מחסל את התיבת הילוכים באיוושת סכין.

אולי ההיברידית רלוונטית אבל אז אין אפשרות לוו גרירה (ששכחתי לציין שארצה)

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם (נערך)

בתקציב שלך זה לרדת בשנתון.
או מאזדה שתהיה כמובן עדיפה אבל יקרה (ולא בכדי)
או שתחפש לך ספורטאז 2.0
היא לא תהיה מהנה כמו מיאטה, אבל סה"כ בקטגוריה של ה"בהמות", היא מספקת
למה הסטוניק חדלה להתאים?

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...