Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שביליתי מעל חצי שעה בנבירה בארכיון הפורום, אני יכול לומר בפה מלא שאין שם יותר מידע מידע שימושי בנוגע לבולמ"ז שאינם עבור פיזו' 106.

ולענייני - אני צריך להחליף זוג קדמיים אצלי באוטו.

BMW 316I 1990

חיפושים בפורום לא הואילו ולא מצאתי את הטלפון של יבואן קוני.

גם לא של מונרו.

לכן פניתי לי את אתר דפי זהב, ואחרי החנות השלישית שאמרה שהם לא מחזיקים בולמ"ז - הגעתי לפה...

למישהו יש המלצות לבולמים ספציפיים? [אני מחפש קודם כל רייד קוואליטי אחר כך ביצועים]

ואם אפשר - טלפונים של חנויות חלקים שמחזיקות בולמ"ז

תודה מראש

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יבואן קוני הוא וורטהיים, יש לו גם אתר אינטרנט - http://www.koni.co.il

נהגתי על 325 E30 עם קוני, היא קשיחה למדי אבל לא חובטת, בתוך העיר זה פחות נעים, מחוץ לעיר זה בסדר גמור. אבל אין לי מושג בנוגע למחירים. (אני יכול לסדר לך טלפון של הבעלים של ה-325. בעצם, תרים טלפון לניצן :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נסיך,אתה יכול להזמין מחנויות מחו"ל ,המגוון שם עצום לעומת הזוטות שמוכרים בארץ

הנה לדוגמא :

עם הקישור הישיר לדגמי e30

http://www.needforspeed.co.uk/pages/sbv_c.asp?Type=1&Vehicle=BM__302&User=NFS

ניתן לחשב באתר את עלות המשלוח לארץ (זה הקטע הבעייתי ,יש מוצרים שפשוט לא שווה להביא אבל יש כאלה שכן )

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

קודם כל - תודה על ההצעות.

השם הוא רון, ואני מעדיף לקנות בארץ. מרתיע אותי להזמין חלקים כל כך גדולים מחו"ל - מה גם שאין לי כל כך זמן להתעסק במכס ולשחרר את החלקים האלה, כך שאני באמת מעדיף לקנות בארץ.

רוני, תודה על ההצעה, אם אתה מתכוון לרכב של תומר, אני באמת אנסה לברר את זה, בכל מקרה, אני קודם רוצה לוודא שהרכב לא מונמך, כי אצלי אני לא מתכנן להנמיך את האוטו [ אחרי פידבקים ממנמיכים אחרים אני לא יכול להרשות לעצמי אוטו שרגיש לתחלואי סלילה, בעיקר בעיר בה אני מתגורר :) ]

רון.

oo==00==00

פורסם
רון, עדיין לא אמרת מהי העיר בה אתה מתגורר.

לוד, כלומר כל איזור המרכז וירושליים זמינים עבורי.

רון.

oo==00==00

• תוכן חדש...