Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב בעיסקת ליסינג תפעולי (לא כ"כ רלוונטי השיקולים למה דווקא בצורה הזאת...).

בד"כ אני נוסע לבד, אבל צריך אופציה לקחת את המשפחה (זוג+ 3 ילדים קטנים) עם מקום לעגלה ומזוודה מאחורה-

וכמובן שייצא הכי זול!

בגיזרת הסופר מיני הומלץ לי על i20  פריים פלוס כרכב יחסית מרווח עם תא מטען של 350 ליטר (השאר מגרדים את ה280).

מה אומרים המבינים?

מצאתי 4 חברות עם מחיר טוב:

שלמה סיקסט (הכי יקר)

קל אוטו

גלי ליסינג

נטו דרייב

אם מישהו פעם נתקל בחברות הנ"ל בעיסקאות ליסינג אשמח אם יוכל לעדכן אותי בהתרשמות שלו, וסתם, כמה חשוב חברה אמינה לליסינג - אני לגמרי ירוק בתחום.

תודה רבה ענקית מראש

פורסם

מדובא על ילדים עם מושבי בטיחות? לא בטוח שיכנסו מאחור, תבדקו זאת בסוכנות.

לתא מטען של סופר מיני לא תיכנס גם מזוודה גדולה וגם עגלת תינוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

מדובא על ילדים עם מושבי בטיחות? לא בטוח שיכנסו מאחור, תבדקו זאת בסוכנות.

לתא מטען של סופר מיני לא תיכנס גם מזוודה גדולה וגם עגלת תינוק.

מבחינת גודל בדקתי.

נכנס, קצת גבולי אבל נכנס.

מה מבחינת שאר הדברים?

פורסם

ביצועים בסדר, הגיר עבר שידרוג לעומת הדגם הקודם והביצועים עצמם בסדר גמור. הנוחות שופרה.

פחות אהבתי את הסלון שמרגיש פלסטיקי.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 4 שעות, אין שום יאוש בעולם כתב:

תודה רבה

איך הוא בהאצות ביניים?

מידע על חברות הליסנג יש למישהו?

יותר דחוף לי!

יש לי יונדאי I-20 מודל 2022, התאוצות שלו בסדר גמור, גם בעליות וגם בעקיפות. נותן יופי של מענה למה שאני צריך וגם ליותר ממה שאני צריך, ואני נוסע הרבה ויום יום יש הרבה עליות (גר באילת, נוסע בערך 2000 ק"מ בחודש, חצי עירוני חצי בין-עירוני).

אין לי מה להוסיף על חברות ליסינג, מצטער.

• רעיון טוב! 1

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

נהגתי ב- i20 מהדור הקודם עם אותה יחידת הנעה, היא מספקת ביצועים טובים בהחלט.

לצרכיך תתאים יותר יונדאי באיון שהיא בדיוק i20 מוגבהת עם תא מטען קצת יותר גדול ובעיקר מרווחת יותר במושב האחורי.

יתרון נוסף של הבאיון מחברת ליסינג הוא אבזור הבטיחות האקטבי והמקורי לעומת mobileye פאסיבי בהתקמה מקומית בגרסת הבסיס של ה- i20 הנפוצה בחהרות הליסינג.

• רעיון טוב! 1
פורסם

למיטב ידיעתי שיווק גרסת הכניסה של יונדאי i20 שהגיעה ללא מערכות בטיחות פסק דיי מזמן, אלה רכבים שהגיעו בעיקר עבור צה"ל וכשכל הרכבים עבור המכרז נמסרו השיווק פסק. רוב ה-i20 שהגיעו לליסינג מגיעות עם בלימה אוטונומית, תיקון סטיה מנתיב ושליטה אוטומטית באורות הגבוהים. בקרת שיוט אדפטיבית וניטור שטחים מתים יש בגרסאות המאובזרות יותר המיועדות ללקוחות פרטיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...