Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

סיאט איביזה שנת 2019, מתוחזקת מלוקקת ומטופלת בקפדניות רבה.

לפני כחצי שנה ניסיתי לשדרג את הג'נטים למידה 18, הג'נט המקורי של איביזה דגם 1.5 2022 הורכב על הרכב שלי. לאחר שבוע חזרתי ל-17' (גם מקורי) עקב פגיעה בתאוצה ובביצועים, ועלייה קיצונית בצריכת דלק.

אפשר להגיד שאחרי החזרה ל-17 אינץ' הבעייה הזו שתיארתי בכותרת התחילה. (חייב לציין שכשהייתי עם ה-18 אינץ', הייתי גם עם צמיגים CUP2, שגרמו לי לקחת את הרכב לקצה בסיבובים ופניות ושאר צלחות, במילים אחרות - השתוללתי עם הרכב ואולי עשיתי נזק לאחד החלקים.  משהו כמו שנה עברה ואני לא מוצא את הפתרון ואיזה חלק גורם לבעייה).

בגדול הבעייה היא הרגשה של חיכוכים\דיגדוגים, או הרגשה כזו של חול, שמשהו משתפשף ומתחכך אחד בשני, ו-3 מוסכים שהייתי בהם לא מוצאים מאיפה התקלה הזו נובעת.

אפרט כאן איזה חלקים כבר הוחלפו (עקב בלאי שוטף של הרכב), שהיו יכולים להיות קשורים, אבל גם אחרי החלפתם הבעייה הזו עדיין מופיעה - 

-תושבות מנוע וגיר

-תפוחי הגה

-מסרק הגה

-קלאצ'ים

-גלגל תנופה

-בוקסות(תותבים) משולשים 

-צמיגים חדשים

שוב אציין, החלקים האלה הוחלפו כחלק מבלאי מואץ, שזה שילוב של נסיעה ספורטיבית שלי + הנמכה של הרכב והקשחה שלו ע"י קוילאוברים KW Street Comfort.

***עשיתי חיפוש לפני שפתחתי את הנושא, מצאתי מקרה טיפה שמזכיר, אבל זה היה לפני יותר מ-10 שנים עם הונדה סיוויק, ניסיתי לשלוח הודעה למשתמש אבל אין תגובה..

אשמח לעצות ועזרה!!!

פורסם

פחות או יותר מתאר את מה שאני מרגיש.

אבל לא רציתי להקפיץ כי עברו יותר מידי שנים, ולצערי המשתמש לא עונה להודעות.

רוב הסיכויים שהרכב כבר נשלח לגריטה או משהו בסגנון אבל הייתי שמח לשמוע ממנו אם הוא הצליח לפתור את זה.

זה 

פורסם
בתאריך 21.11.2022 בשעה 15:16, hondacivic02es כתב:

עלייה קיצונית בצריכת דלק.

חייב לציין שכשהייתי עם ה-18 אינץ', הייתי גם עם צמיגים CUP2, שגרמו לי לקחת את הרכב לקצה בסיבובים ופניות ושאר צלחות, במילים אחרות - השתוללתי עם הרכב

לא יודע בקשר לתקלה שאתה מתאר, אבל אתה לא חושב שזה קצת קשור אחד לשני?

פורסם
לפני 15 שעות, TDI כתב:

אני לא מכונאי, גם לא מכונאי חובב, אבל הייתי בודק את המיסבים-נאבות. 

חלק מהאנשים שהתייעצתי איתם דווקא העלו את החלקים האלה כמקור לתקלה. זה גם משהו שאני רוצה שיבדקו לי ועדיין לא בדקו. האמת שזה בערך מה שנשאר אחרי שהחלפתי כמעט כל מה שקשור בפרונט של הרכב.

לפני 13 שעות, Coro כתב:

במוסך רון היית?

כן, ועשינו סיבוב ורון הרגיש מה שאני מתאר, אבל הוא הוריד אותי מזה בטענה שחבל להיכנס לזה. אבל לי זה מפריע מאוד, ממש פוגע בחוויית הנהיגה.

לפני 15 שעות, Sparrow420 כתב:

לא יודע בקשר לתקלה שאתה מתאר, אבל אתה לא חושב שזה קצת קשור אחד לשני?

זה מה שאני דוקוא כן אומר, שאולי חלק מהנסיעה הקיצונית שנסעתי, בזמן שהייתי עם ג'נט 18, בזמן שהרכב היה מונמך למידה 17', יכול להיות שזה מה שגרם לאיזשהו חלק שם להתקלקל או להתעקם.

• תוכן חדש...