Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט איזה רכב עדיף

ראשית אני אוהב את שניהם מבחינה חיצונית!

על הנוחות של ה205 שמענו רבות

כמו כן על אמינותה של הסוויפט!

אני נהג חדש עם תקציב זעום של 15000 פלוס מינוס שצריך רכב בעל שוק טוב (כי אני הולך להחזיק רכב לשנה וחצי בלבד, עד לגיוס)

ואין לי יותר מדי כסף לתיקונים במוסך

אני לא יסעע הרבה ברכב ואני יתן הרכה שזה רכב בשביל 150 ק"מ בשבוע

ולכןןן....

שמעתי דעות שונות לגבי אמינותה של ה205 ונוחותה של הסוויפט

ולכן אני מיעץ איתכם

האם האמינות של 205 נוראה כל כך?

והאם הנוחות נסיעה של הסוויפט (ידנית כמובן) נוראה כל כך?

פורסם

אם אתה לא רגיל למכוניות מאוד נוחות אז הסויפט לא תהרוג אותך, לפחות לא יהיו לך את כל הקרקושים והפלסטיקים המתפרקים שיש ב205.

הסויפט נחשב לרכב מאוד אמין, ה205 לפחות. ורוב הסיכויים שככה זה יהיה.

במצב שלך, כלומר רכב זמני הייתי הולך על הסוויפט, ה1.3 מומלץ, למרות שגם 1.0 נוסעת טוב, ידני

כמובן.

פורסם

תוכל להכליל גם את הפיאסטה והג'סטי בחשבון בתור מכוניות אמינות.

גם את הלאונה (DL) אם אתה לא נעול על מכונית קטנה (זולה לאחזקה, שוק טוב).

אני במקומך הולך על הסוויפט ולו רק בגלל שאמרת "תקציב זעום".

אני גם קצת במצב שלך, אני בכלל חושב על איביזה בסביבות ה12 אלף. אני יורד קצת מהאמינות המוחלטת של הסובארו להנאה של האיביזה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כל אוטו שטופל בזמן ביד אוהבת לא יעשה שום בעיות מיוחדות . כך זה עם ה205 שלי שטפו טפו האוטו ממש אמין. חוץ מבעיות פלסטיק [הפלסטיקה ב205 עדינה ובכלל הסאב שלי מפרק את האוטו ומרפף לי חלקי פלסטיק. ] ככה שאני מדי שבוע עובר על פלסטיקים לראות שהכל שלם ובמקום מחוזק. חוץ מזה ה205 זה פשוט תענוג והנאה נטו . אוטו זריז כייפי וחסכוני כמו שכל צעיר מחפש. על המראה החיצוני של ה205 יש חילוקי דיעות . באופן כללי אני לא אוהב את האחורה של הרכב אבל אני מעדיף אוטו עם הרבה אופי מאשר סתם יופי ופוזה .

מה שכן בארצינו זה לא קל למצוא רכב מטופל יד ראשונה מרופא..תחפש אולי יתמזל לך המזל ותיקנה כמוני את הרכב מזקנה יד 1 105K שמור ומטופל במוסך ראשי

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
תוכל להכליל גם את הפיאסטה והג'סטי בחשבון בתור מכוניות אמינות.

גם את הלאונה (DL) אם אתה לא נעול על מכונית קטנה (זולה לאחזקה, שוק טוב).

אני במקומך הולך על הסוויפט ולו רק בגלל שאמרת "תקציב זעום".

אני גם קצת במצב שלך, אני בכלל חושב על איביזה בסביבות ה12 אלף. אני יורד קצת מהאמינות המוחלטת של הסובארו להנאה של האיביזה.

את הג'סטי בשום פנים ואופן לא!!!!

אוטו מכוער ברמות

ויש לנו במשפחה ניסיון רע מאוד איתו

בכל אופן הסובארו ליאונה.... איך נוחות הנהיגה שלה בהשוואה לסוויפט

אולי רצוי לציין שאני רק עכשיו התחלתי את שיעורי הנהיגה שלי ואני חוסך כסף לאוטו(מכיתה ח')

ולכן...אני לללא ניסיון

אבל לאיזה מהירות הסוויפט יכולה לסחוב בנסיעה...ואיך צריכת הדלק שלה???

ואותו שאלה ל205 ולליאונה

פורסם

סובארו לאונה הוא אוטו משפחתי ואילו הסוויפט הוא אוטו קומפקטי וקטן לכן בליאונה יש יותר מרווח ויות נוחות נהיגה.

הסויפט יכולה להגיע ל 280 קמ"ש עם מספיק Nitrous oxcide.

ועכשיו ברצינות, זה מה שמשנה לך באוטו שאתה רוצה לקנות בתקציב זעום ולא לבזבז עליו הרבה כסף בטיפולים?

מה שאני הייתי מציע לך זה ככה, קודם כל תקבל את הרישיון,תסיים עם המלווה, תנהג על כל אחת מהמכונית שאתה חושב עלהן, תסגר על קבוצה מסויימת של מכוניות שאתה רוצה ואז תבחר סופית.

קשה לבחור אוטו בע"פ או בכתב.

בהצלחה.

פורסם

בכל זאת...מה תוכלו להגיד על הסוזוקי סוויפט?

איך השוק שלו?

ולא הבנתי ממש....כי ראיתי סוויפטים שהם מכוניות קטנות עם בג'ז פחוס

וסוויפטים שהם בצורת מכונית משפחתית(דומה לאפלאוז)

מה ההבדל.... מה השמות של שני הדגמים...מה עדיף?.??

פורסם

עדיין לא הבנתי למה עושים מה205 כזה אוטו לא אמין???

מה שיש לי עכשיו זה ה205 השני שלי ואין איתו שום בעיות בכלל.. חוץ מטיפולים ובלאי (לעיתים רחוקות)

והאוטו שלי עושה 35k בשנה שזה יחסית הרבה !

אז אל תפסול את ה205 בגלל אמינות.

כל עוד תישמור על האוטו ותטפל בו כמו שצריך הוא לא יעשה לך בעיות מיוחדות.

והכי חשוב זה שתקנה 205 במצב הכי טוב מבחינה מכנית אפילו תמורת יותר כסף.. כי לישר קיו באוטו זה דבר מאוד מבאס.

פורסם

אני גם יודע שה-205 נחשב למכונית די אמינה של פיג'ו אבל בכל זאת אי אפשר לצפות מראש את שיקרה

ולכן אני מעדיף ללכת על מכונית אם מונטין רב יותר של אמינוצ ולכן....אם תוכלו לענות על שאלתי

פורסם

בנוסף להמלצתי על ה205 אציין פיאסטה יוטה 95 תפורה עלייך. אוטו אמין די סביר ונוח לנסיע . זריז בעל עלויות אחזקה מאד נמוכות.

אגב לגבי שאלת האמינות של ה205-בסוף שנות ה80 תחילת שנות ה90 הצבא אימץ את הדגם הנ"ל והמכוניות האילו "עברו טירונות" היטב . חוץ משיקולים כלכליים של הצבא[קנה כמכרז] הצבא מן הסתם לקח את שיקולי התמורה והאמינות של הדגם הזה. סה"כ אוטו נוח זריז ואמין חלקים נפוצים.

פורסם
בכל אופן הסובארו ליאונה.... איך נוחות הנהיגה שלה בהשוואה לסוויפט

אולי רצוי לציין שאני רק עכשיו התחלתי את שיעורי הנהיגה שלי ואני חוסך כסף לאוטו(מכיתה ח')

ולכן...אני לללא ניסיון

אבל לאיזה מהירות הסוויפט יכולה לסחוב בנסיעה...ואיך צריכת הדלק שלה???

ואותו שאלה ל205 ולליאונה

א) בהצלחה עם שיעורי הנהיגה

ב) walk before you run - קודם כל תעשה רישיון, וביינתים תמשיך לחסוך כסף, בקיצור-תשפשף קצת.

ג) אם זה רכב אישי שלך אז אין לך טעם לקנות לאונה. חוץ מהעבודה שהרכב הזה אמין, אין שום הצדקה לבחור צעיר לקנות רכב כזה לשימוש אישי. עדיף ללכת על משהו יותר פרקטי וקטן. כמו כן הביטוח של הלאונה הוא גבוה מאחר והרכב הזה חביב על גנבים, דבר שלא יהיה על הסוויפט וה-205.

לא משנה כמה כסף חסכת, העובדה שאין לך רישיון וניסיון בנהיגה וברכישת רכב הם לרעתך. תוותר על כל הסיפור לפחות עד שאין לך כמה חודשים טובים עם רישיון ביד

סובארו לאונה הוא אוטו משפחתי ואילו הסוויפט הוא אוטו קומפקטי וקטן לכן בליאונה יש יותר מרווח ויות נוחות נהיגה
מצטער שאני שובר לך מיתוס, אבל גם הלאונה, וגם הסויפט וכל אחיותהן היפניות מאותם שנים לא מצטיינות בנוחות. אין שום קשר בין גודל המרכב לנוחות הרכב.

.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

ולא הבנתי ממש....כי ראיתי סוויפטים שהם מכוניות קטנות עם בג'ז פחוס

וסוויפטים שהם בצורת מכונית משפחתית(דומה לאפלאוז)

מה ההבדל.... מה השמות של שני הדגמים...מה עדיף?.??

פורסם

מה שראית עם הבגאז הארוך יותר זה גירסת הסדאן . רד ממנה לא בישבילך מנוע גדול יותר[בנוסף ל1.3 יש 1.6] ודגם יקר יותר ומגושם יותר לילדון כמוך. לך על 205 גם FOREVER יכולה להיכנס או פיאסטה יוטה 95 תיכנס. סוויפט היא יקרה מדיי ובקושי שנת 91 תיכנס בתקציב .

עדיפויות שלי היו בימקומך:

פיאסטה יוטה

205

שרייד

כולן ידניות כמובן

פורסם

תוכל ללכת כמוני, על האיביזה...

או על אונו 96 1.4 (מחירון הרבה פחות מ15 אם אני לא טועה, 12 בערך). מכונית קטנה וזריזה. האונו הציפה את השוק.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...