Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ שלא ללכת בכיוון מקלדת משולבת משטח עכבר. 

אצלי בבית המחשב מחובר לטלויזיה ואני שולט על כל העסק עם עכבר ומקלדת אלחוטיים.

לדעתי משטח עכבר זה לא נוח ולא שימושי(אני כרגע עם logitech k400 שהומלצה כאן, ככה שיש לי את המשטח במקלדת). וכמובן... שיש לי עכבר אלחוטי פשוט של מייקרוסופט. משטח המקלדת לא בשימוש.

אני ממליץ ללכת על שילוב כזה:

https://ksp.co.il/web/item/66318

המקלדת קומפקטית ונוחה מאוד. יש לציין כי המקלדת די עדינה באופן כללי. למה אני רושם את זה? כי המוצרים של לוגיטק מעולים(לרוב) ושורדים ההההההרבה יותר התעללות לעומת rapoo. בכללי, לוגיטק מייצרים מוצרים מעולים(פרט לכמה עכברי גיימינג שהם פישלו חזק שם).

אם אתה לא מתכוון לשפוך נוזלים על המקלדת ולהפיל אותה מדי פעם- המקלדת של rapoo היא פתרון קומפקטי מצויין, וכזכור לי רוב המעטפת עשוייה אלומיניום שזה טאץ' נחמד מאוד.

• רעיון טוב! 1
פורסם

מנסיוני למטרה הזאת יותר יתאים משהו כמו RII MINI - יותר קומפקטי  וכולל משטח מגע ומקלדת מלאה עם תאורה אחורית, וסוללה נטענת שמספיקה לשבועות רבים.

יש באליאקספרס עם אותיות בעברית ב-14 דולר:

US $13.99 | Magicsee i8 Mini Wireless Keyboard Remote Control with Russian English Hebrew Arabic 4 versions Air Mouse For Smart TV Laptop PC
https://a.aliexpress.com/_uG3FjR

• רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם (נערך)

קומבו של מקלדת ועכבר לסלון זה די מסורבל. לעכבר אלחוטי מאוד קל להיעלם בסלון, הייתי שם ועברתי למקלדת משולבת עם משטח עכבר, בהתחלה הייתי עם ה k400plus ואז עברתי לk600tv שהיא טובה ממנה בכל פרמטר, אני כבר שנתיים איתה והחלפתי סוללות פעם אחת בלבד - היא בשימוש לא כבד אבל עובדת כל יום כמעט. היתרון שלה בנוסף לזה שהיא נראית הרבה יותר טוב הוא שניתן לשלוט בעד שלושה מכשירים במקביל(אצלי זה סטרימר ומחשב)

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...