Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 22.10.2022 בשעה 15:29, פינדר כתב:

אני שמתי את הכסף בקרן כספית, עד שהריבית תתייצב ואז אעביר לפקדון לשנה או שנתיים.

למה אתה מחכה שהריבית תתייצב? מקסימום היא תעלה ותרוויח בפיקדון עם ריבית משתנה מהעלייה

באיזו קרן כספית?

התשואה ממש נמוכה בקרנות כספיות לא?

פורסם

אם אני נועל את הכסף לשנה עד שנתיים, מעדיף ריבית קבועה מובטחת.

בקרנות כספיות זה מטעה להסתכל על תשואות העבר, כי הריבית היתה אפסית עד לפני כמה חודשים ועכשיו הן כבר יותר רווחיות.

קרן כספית בגדול עושה פחות מפק״ם בריבית סבירה. היתרונות שלה הם נזילות ותשלום מס רק על רווח ריאלי (שיוצא 0 בתקופת אינפלציה כמו עכשיו), בניגוד לפקדון שבו תמיד משלמים מס על הרווחים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יש הסבר בסוף הרשימה.

https://www.funder.co.il/kaspit

היא משיגה בערך כמו ריבית בנק ישראל, ואפשר לקנות ולמכור בכל יום מסחר בבורסה.

אין עמלות בנק חוץ מהעמלה של מנהל הקרן בערך 0.1 אחוז תלוי מה תקנה.

כלומר גם אם תעלה הריבית אז בעקרון התשואה תעלה בחודשים אחרי ותתאים לריבית בנק ישראל.

יותר טוב מאשר פיקדון יומי או שבועי או חודשי.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

עדכון מהשטח

בנק הפועלים ריבית שנתית 3.9% בפקדון לשנתיים בלי יציאה.

יש גם שנתי עם תחנות כל רבעון עולה מ 2.4% עד 2.9%.

פורסם

לדעתי ולדעת מומחים רבים בתחום זו טעות לסגור עכשיו כסף לשנתיים ללא תחנות יציאה בתקופה הנוכחית שבה הריבית עוד צפויה לעלות בחודשים הבאים.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מסכים, לך תתווכח עם זוג פנסיונרים עקשנים.. אולי אשכנע אותם לסגור לשנה במקום ( הריבית יורדת ל3.5 בערך), תחת הנחה שעוד שנה מהיום הריבית תהיה גבוהה עוד יותר.

פורסם
לפני 9 שעות, much כתב:

לדעתי ולדעת מומחים רבים בתחום זו טעות לסגור עכשיו כסף לשנתיים ללא תחנות יציאה בתקופה הנוכחית שבה הריבית עוד צפויה לעלות בחודשים הבאים.

בינתיים אתה לא סוגר ומפסיד ריבית שכבר היית יכול לקבל....

STI 2004

פורסם
לפני 12 שעות, MZN כתב:

בנק הפועלים ריבית שנתית 3.9% בפקדון לשנתיים בלי יציאה.

אפשר קישור לפרסום זה? אני לא רואה את זה באתר הבנק.

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, avngas כתב:

אפשר קישור לפרסום זה? אני לא רואה את זה באתר הבנק.

זה משיחה עם בנקאית אתמול, סכום של חצי מיליון.

יש גם יומי שצריך לחדש כל חודש עם ריבית בערך 2.5% וזה רק הפקידה יכולה לתת לא דרך האפליקציה, ככה נאמר לי.

עריכה אחרונה על ידי MZN
פורסם

אחלה מאמר של הסולידית שעלה לפני שבוע בערך להשקעות לטווח קצר: https://www.hasolidit.com/איך-להשקיע-לטווח-קצר

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 6 שעות, mh53 כתב:

בינתיים אתה לא סוגר ומפסיד ריבית שכבר היית יכול לקבל....

מכיוון שאני עדיין משוכנע שלאחר העלאת הריבית הבאה(21.11) ועוד קצת התמקחות עם הבנק שלי אוכל להשיג מהם אפילו 4.5% ריבית קבועה לשנה ואז אסגור. 

בינתיים ״סגרתי״ את הכסף בפיקדון שבועי מתחדש.

אין כמו קמארו עצבנית

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 6.10.2022 בשעה 09:57, פינדר כתב:

בדיסקונט כבר יש פק״ם של 3.5% לשנה.

היום הם מציעים כבר 3.75% לשנה בריבית קבועה.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...