Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשניהם חם ולח ברמה אחרת.

לא הייתי מאז הקורונה, לפני הסופרלד היה יותר גדול ואטרקטיבי.

לדעתי אם הולכים בקיץ זה רק אחר"צ 

הייתי לפני כמה שנים בקיץ בלונה פארק בצהריים (מין הסתם גם בסופרלנד דומה) וחזרנו שרופים חצי מיובשים והיה ממש קשה להנות בחום.

לעומת זאת שנה לפני שהייתי אחר"צ-ערב היה הרבה יותר סימפטי.

ממליץ לך לשאול גם את הילדים. לפעמים יש להם העדפות (למרות שהם קטנים עדיין)

מוסיף... אטרקציות ממוזגות אני מכיר 2

מיי בייבי בירכא בצפון.

מגיק קאס במעלה אדומים.

לא יצא לי להיות שם עם ילדים.

הייתי לפני 8 שנים במיי בייבי. היה נחמד.

אבל כאמור זה היה בלי ילדים. יותר נכון עם ילדה בבטן של אישתי.

• רעיון טוב! 1

.

פורסם
לפני 32 דקות, om2 כתב:

מגיק קאס במעלה אדומים.

הייתי שם במסגרת יום כיף מהעבודה, כך שהעלות הייתה שולית. אבל זה אחלה מקום, כמעט על המתקנים נמצאים בתוך המתחם כך שתמיד ממוזג ונעים. מתקנים לא רעים מבחינת מהירות/פחד, יש לא מעט אופציות לאוכל. 

נהננו יותר מאשר לונה פארק /סופרלנד שגם התורים שם הרבה יותר רגועים, גם בימים רגילים כי לפי מה שהבנתי הם מווסתים את ההגעה לטווחי שעות.

כל הילדים בחבורה שלנו נהנו מאוד(גיל 4 עד 13)

• אהבתי 2
פורסם

היינו בשבת לפני כחודשים בסופרלנד. במשך בערך 3.5 שעות הספקנו להיות ב-3 מתקנים. 

תעשה לבד את החשבון את היחס בין זמן עמידה בתור לזמן על מתקן.

להערכתי עכשיו בחופש זה גרוע יותר.

• אהבתי 1

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...