Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז יש ברשותי מיצובישי לנסר מבציר 2005 מאוד אמינה שמשרתת אותי נאמנה וכיום כבר על 278,000 KM חוץ מטיפולים שוטפים בזמן לא חוויתי תקלות כאלה ואחרות יותר מדי חוץ מכמה דברים הגיוניים לגיל הרכב. 

היום הופיעה לי מנורת "בדוק מנוע " תוך כדי נסיעה מהלימודים הביתה הצלחתי באמצעות קורא OBD2 ואפליקציית Torque pro הנפלאה הראתה לי שמדובר בתקלה P0421 .

בעבר החליפו לי בחיתוך רק את הממיר עצמו ושילמתי על כך 1000 ש"ח פחות או יותר בתאכל סנאי רואה שזה מחזיק לשנתיים וזהו , השאלה מה יש באפשרותי לעשות ? 

לא בא לי לנסוע עם נורת בדוק מנוע ברכב באיחוד שבקרוב גם יש לרכב טסט לבצע , מעבר לכך האם ניתן למצוא ממיר קטליטי לרכב בשנות הזה ?

פורסם

קודם קל תאפס את התקלה ותראה האם היא חוזרת.

אם חוזרת, תחליף עוד פעם לממיר תחליפי, יחזיק עוד שנתיים - שלוש, פתרון אחר שלא עולה יותר מהאוטו, אין. 

פורסם

מעדכן שאיפסתי וחזר כמו גדול ואיפסתי שוב כי אמרתי אולי מרפי לא מכה באותו מקום פעמיים אבל היכה והנורה דולקת , בתאכלס עכשיו שאני חושב על זה מה הסיכוי שזה אחד מחיישני החמצן? יש דרך לבדוק את העניין דרך ה OBD2 עם אפליקצייצ TORQUE PRO?

פורסם (נערך)

תנסה אולי לרכוש בחו"ל לאחר שתקבל המלצות על יצרנים, מכיוון שהמגוון שם יותר רחב.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...