Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אז אחרי 4 שנים ששמרנו על הרכב מכל מכה הכי קטנה, ובפעם הראשונה - מישהו נכנס בנו מאחורה...

הוא היה נחמד והודה באשמה, צילמנו את רישיון הרכב שלו ואת המכות כולל ווידאו.

1. מה עושים הלאה...? האם להפעיל את הביטוח? או לתבוע את צד ג שלו? שמאי פרטי? מהביטוח? מה לגבי מוסכים? אפשר להגיד שאנחנו רוצים לטפל רק במוסך של החברה? (קיה-יונדאי)

2. מסתבר שביטוח הרכב שלנו זו אותה חברה - האם זה יתרון? חיסרון? משפיע בצורה כלשהי? פשוט מפחדים שבגלל שהם כביכול תובעים את עצמם הם יחפפו בתביעה...

3. בין המכות יש את המכה הזו (זה האזור של הבגאז) - האם זה נחשב פגיעת שאסי? במידה וכן - אמנם מאמינים שהמכה תהיה זניחה אבל מההיכרות שלנו זה אומר קושי מאוד גדול למכור את הרכב.. האם הביטוח יפצה אותנו על זה? או רק ירידת ערך לפי שמאי בלי לקחת בחשבון את הקושי?

כל טיפ יתקבל בברכה... תודה!

photo5978860300604127971.jpg

פורסם

השאלה הזו נשאלת כאן בממוצע פעמיים בשבוע, כך שחיפוש 2-3 דפים לאחור יניב הרבה מידע.

בקצרה - ידעו את סוכן הביטוח שלכם (או את הנציג בחברה ישירה), מסרו לו את הפרטים ובקשו כי יפעל מול בעל הרכב הפוגע והפוליסה שלו.

את המוסך בחרו לפי שיקוליכם, בלי קשר להסדרים של חברת הביטוח. השיקול היחיד הוא טיב העבודה, לפ  המוניטין של המוסך.

לגבי שמאי - סוכן הביטוח ינחה אתכם.

לגבי עומק הפגיעה - מהצילום שהעלית אי אפשר ללמוד דבר. יש להמתין לדו"ח השמאי, אשר ייכתב לאחק קילוף הבצל (השכבות השונות של הרכב) ואיתור כל הנזקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי שמאי, לבחור אחד שלכם, לא לקחת שמאי שעובד עם חברת הביטוח, האינטרס שלו לא רק לטובתם.

כן, זה יעלה קצת יותר, אבל זה יוחזר לכם בתביעה.

פורסם

גם אם לא, עדיף לשלם קצת יותר מכיסך ושהערכה תהיה לטובתך ולא כדי לחסוך כמה שקלים לחברת הביטוח.

כנ״ל לגבי מוסך הסדר.

פורסם

תודה לכולם!
האמת שבאמת תיכננו ללכת למוסך קיה חדרה והוא אמר שיש לו שמאי מטעמו.

דיברתי עם הביטוח והביטוח כמובן ניסה לכוון אותי שאלך למוסך הסדר עם שמאי הסדר אבל העדפתי לנצל את העובדה שאני לא אשם כדי ללכת למוסך מרכזי.
אמרו לי שבמידה ואלך למוסך ושמאי פרטיים אצטרך לעשות את מסלול הצ'קים הדחויים וכו

השאלה היא האם עסקת חבילה של "מוסך קיה מרכזי + שמאי מטעמם" זה הכיוון הנכון ללכת אליו?
והאם העובדה שזה רכב בין 11 יכול לתת לי טוטאלוס לרכב? 

פורסם

כמו שאמרו לפני רק שמאי מטעמך 

לשמאים מטעם חברות הביטוח יש אינטרס לחפף

לגבי מוסך הייתי לוקח למוסך של החברה גם אם הוא לא בהסדר ונותן לו צ'ק דחוי אם גם ככה הבנאדם הודה בפגיעה

שבת שלום וחג שמח

פורסם

שמאי מטעמך.

ויותר חשוב - מוסך שאתה נותן בו אמון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...