Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה על החיפוש.

קראת את התגובה של בוקי?

הוא אומר שיכול להיות שכבר נשברו/התעקמו שסתומים ולכן זה לא יורגש.

בשביל מה צריך להוציא את הפלאגים?

עריכה אחרונה על ידי יחיא
פורסם

נגיד יש מנוע תקין שרוצים לבדוק אם יש מפגש שסתום/בוכנה. 

רצועת טיימניג מוסרת. 

צריך להעמיד בוכנה מספר 1 בנמ"ע, אפשר לעשות את זה על ידי הכנסת מקל או מוט כלשהו לא חד דרך הפתח של הפלג, לסובב את המנוע  ולראות מתי הוא יוצא לגובה מקסימלי. זה צריך להיות מוט שאין שום אפשרות שיפול פנימה.

אחרי שהבכמה בנמ"ע לסובב את הקאמשאפט 720 מעלות (שני סיבובים מלאים) , אם אין מפגש הוא לא יתקע. 

אם משהו כבר נשבר הכל יכול להיות. 

פורסם
לפני 7 שעות, יחיא כתב:

בשביל מה צריך להוציא את הפלאגים?

אני סתם חמר שמתעניין בתחום, אז עצות של מומחים שתקבל כאן כנראה שיהיו יותר מועילות ממני

אם הפלאגים בחוץ, אמורה להיות פחות התנגדות לסיבוב המנוע בגלל שלא יבנה לחץ (תא הבערה לא אטום).

אם שסתום נשבר, 

אם מדובר על חתיכה גדולה, כזאת שתמנע מהבוכנה להגיע עד למעלה - תרגיש את זה כאשר לא תוכל לסובב את המנוע

אם מדובר על חתיכה קטנה, אני מאמין שאולי יהיה אפשר לשמוע אותה מתגלגלת בפנים כאשר מסובבים את המנוע (גם הפלאג בחוץ, אז אמורים לפחות לשמוע יותר טוב מה הולך בפנים)

אם שסתום התעקם, זה תלוי באיזה מצב הוא התעקם, אם הוא היה ממש פתוח כשנפגע, אני מאמין שהוא יהיה תקוע בצורה כזאת שתרגיש אותו מפריע בסיבוב, אחרת אינני בטוח עד כמה אפשר להרגיש עקום במקצת.

עושה רושם שיש לך לא מעט ידע בתחום, מדוע אתה לא רוצה להתקין רצועה חדשה ולבדוק?

אם אתה חושש לזרוק כסף, ניתן לקנות תחליפית זולה רק לבדיקה ואם הכל תקין, להשקיע באחת נורמלית

הדרך להיות 100% בטוח היא לפרק ולבדוק ויזואלית, זה הרבה עבודה, אבל זה ישאיר אפס ספקות

בהצלחה!

כבר חתמתי...

פורסם

השסתום הוא מאוד דק, כמה גדולה כבר יכולה להיות חתיכת שסתום?

אל תשכח שתמיד יש מרווח מעל הבוכנה גם כשהיא בנמ"ע.

אני חושש על הזמן והעבודה לא על המחיר של הרצועה (כמה עשרות שקלים)

פורסם

זה מצבים מאוד קיצוניים.

הרכב נכבה לי בעמידה בסרק סל"ד 800 בערך ולא נשמע שום תקתוק מהמנוע.

אני מניח שאם קרה כזה דבר כמו בתמונות הייתי שומע איזשהו רעש.

חשבתי בכיוון של אולי נשברה חתיכה קטנטנה מהשסתום

מה שכבר קרה לי פעם- החתיכה הזאת יצאה כנראה דרך סעפת הפליטה כי לא מצאתי אותה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...