Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר להסכם הגרעין עם איראן-אם הוא כל כך מסוכן לישראל כמו שחלק בארץ טוענים,אז למה כל מדינות מערב אירופה הנאורות תומכות בהסכם?יכול להיות שאנחנו הישראלים מגזימים בכל מה שקשור לאיראן ואין ממנה סכנה ממשית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאמרתי, הסכם הגרעין עם איראן נחתם,ובארץ מתעקשים שהוא הסכם רע ומסוכן לנו,וכל הזמן חוזרים על זה שאיראן אמרה שתמחק את ישראל,אז איך זה שמדינות מערב אירופה לא מגלות הבנה?אני מדבר על מדינות האיחוד האירופי וגם המדינות החברות בנאט"ו,המדינות המערביות הנאורות,שנראה שהן מאוד מברכות על ההסכם ובכלל לא חוששות ממנו.

יצא לי קצת לקרוא בפורומים של חו"ל,איפה שכותבים שם אנשים חכמים בעלי ידע ממדינות סקנדינביות נאורות,והתרשמתי שהם מגלים הבנה לאיראן ורואים בה סוג של קורבן של האימפריאליזם האמריקאי לאורך השנים ודי אדישים לעניין האיום על ישראל,ומדובר באנשים שהתרשמתי שהם מאוד מוסריים,כך שיכול להיות שאין לישראל באמת ממה לחשוש?

אילו טעויות אתם חושבים שישראל עשתה בכל הקשור להתנהלות שלה מול איראן שבגללה האירופאים לא רואים איתנו עין בעין,ומה אנחנו צריכים לעשות כדי להתקרב יותר לעמדה האירופאית?

פורסם

למה אתה מכנה את המדינות הסקנדינביות ״נאורות״?

מה ״חכם״ בלכנות את ארה״ב ״אימפריאליסטית״?

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לדעתי אין חוכמה טובה יותר כניסיון ולדעתי יש לנו ניסיון עם אנשים שהצהירו שהם רוצים לחסל אותנו.. לחוכמתי עדיף לתת להם כמה שפחות יכולת לבצע זאת.

לצורך העניין גם אם ההסכם היה יותר טוב עדיין עלינו לצעוק שהוא רע ולשים דגש על כל החלקים הרעים שיש בו 

פורסם

הקטע שאיראן חזקה או חלשה לא משנה לנו, אנחנו עדיין נצטרך לטפל בכל הבעיות שמגיעות ממנה. עם כור ובלי כור, עם ראשים ובלי ראשים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

@NEW10

1. יש נטייה כזו למדינות להיות מודאגות יותר ממה שקורה על גבולן, ופחות ממה שקורה 3000 ק"מ מהן, ויש לנו דוגמה ממש-ממש טריה לכך, מהחודש האחרון.

2. יכול גם להיות שמבחינת מדינות מסויימות המצב של "אין-הסכם" מסוכן יותר מ"יש-הסכם", גרוע ככל שיהיה.
3. מה בדיוק ה"אנשים חכמים בעלי ידע ממדינות סקנדינביות נאורות" יודעים על המזרח התיכון והמתרחש בו? על ההיסטוריה שלו, המארג של הקבוצות האתניות שמתקיימות בו, על האיסלם, הסונה, השיעה, הווהאביזם, מה מניע את המשטר האיראני, ועוד ועוד. למה אתה חושב שהם מבינים את המתרחש פה יותר טוב מאיתנו?

4. איך התרשמת שמדובר באנשים מוסריים? האם המוסר שלהם עמד אי פעם למבחן אמיתי?

5. למה אתה חושב שאנחנו אלה שצריכים להתקרב לעמדה האירופאית, ולא להפך, למשל? מדוע אתה בטוח שהמדיניות הישראלית באופן תמידי שגויה שלא לומר מעבר לזה, ואילו האירופאים תמיד צודקים?

בכללי, אתה כנראה שורץ בפורומים עם גוון אולטרא-ליברלי/רדיקלי, עם כל ההשלכות הספציפיות בכיוון תעמולה אנטי-ישראלית ואנטי-מערבית. אני לא אומר שאתה חייב מחר להצדיע לדגל ולשיר התקווה כל בוקר, אבל כדאי לך להבין שאתה חשוף לשטיפת מוח חד-כיוונית שמייצגת דעות מסויימות שאינן בגדר אמת קוסמית שאין-בלתה.

• אהבתי 7

חזיר דיזל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לי ההודעה הראשונה נראית טיפה מטרילה?

כאילו איש ימין כתב אותה מזווית של איש שמאל, אבל לא באמת.

פורסם
לפני 4 שעות, NEW10 כתב:

אז כמו שאמרתי, הסכם הגרעין עם איראן נחתם,ובארץ מתעקשים שהוא הסכם רע ומסוכן לנו,וכל הזמן חוזרים על זה שאיראן אמרה שתמחק את ישראל,אז איך זה שמדינות מערב אירופה לא מגלות הבנה?אני מדבר על מדינות האיחוד האירופי וגם המדינות החברות בנאט"ו,המדינות המערביות הנאורות,שנראה שהן מאוד מברכות על ההסכם ובכלל לא חוששות ממנו.

אנחנו גרועים ביחסי ציבור (גם עם כל המסיבות עיתונאיים וכל הדיסקים והקלסרים שיכולים להיות)

לפני 4 שעות, NEW10 כתב:

כך שיכול להיות שאין לישראל באמת ממה לחשוש?

לא משנה איזה הסכם יהיה, עדיין הוא לא יתפוס אותנו ברמה של להחזיק לנו את הביצים ואנחנו נמשיך (אני מקווה) להיות חופשיים בפעולות כאלו ואחרות

לפני 4 שעות, NEW10 כתב:

אילו טעויות אתם חושבים שישראל עשתה בכל הקשור להתנהלות שלה מול איראן שבגללה האירופאים לא רואים איתנו עין בעין,ומה אנחנו צריכים לעשות כדי להתקרב יותר לעמדה האירופאית?

1. אין לנו הגנה מלאה מול כל האיומים הקיומיים שמכוונים לישראל - 

2. אין מוכנות לפגיעה של פצצת אטום

3. במהלך שנות קיומה של מדינת ישראל לא חודש מפעל הטקסטיל וכן לא הוקם אחד שרחוק יותר מהקו השבר הסורי האפריקאי (אני טוען שאפשר לעשות תרגיל כפול ;-))

4. עדיין לא הוקמה ברית הדדית אזורית להגנה (כן יש את נאטו וארהב אבל צריך יותר מזה)

5. הם צריכים להתקרב לדעתנו מאשר שאנחנו נתקרב אליהם 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

האוקראינים לא היו מודאגים עד ליום שבו התחילו לפלוש אליהם, לא האמינו שיהיה משהוא, לדעתי זה אותו הסגנון

פורסם

אני היחיד שאין לו מושג מה ההסכם הזה אומר?

לפני שעתיים, online כתב:

לצורך העניין גם אם ההסכם היה יותר טוב עדיין עלינו לצעוק שהוא רע

מה..?

פורסם
לפני 15 שעות, falou כתב:

למה אתה מכנה את המדינות הסקנדינביות ״נאורות״?

מה ״חכם״ בלכנות את ארה״ב ״אימפריאליסטית״?

הסקנדינבים הנאורים:

Einar A. Solvanos on Twitter: "Islam and a beautiful little hamster. Cute.  https://t.co/sgafkwf50F" / Twitter

• אהבתי 2
  • מצחיק 4

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לפני כמה שנים נאנסה איזו בחורה מסקנדינביה ע"י פליט מוסלמי
היא התראיינה לאמצעי התקשורה ואמרה שהיא סולחת לאנס ומבינה אותו כי הוא מגיע מרקע של דיכוי מיני
מה שיש לי להגיד על הסקנדינבים זה שהם מאוד נאיבים (לדעתי גובל במטומטמים) 
הם לא מבינים שאנחנו הבריקדה הראשונה של האיסלם הקיצוני למערב, כשאנחנו ניפול הם היו הבאים בתור... 

אנחנו יכולים לסמוך רק על עצמיינו ולעשות כל מה שאפשר שהשלטון האירני לא יאחז בנשק גרעיני.
נשק כזה לא מאיים רק על השטן הקטן והגדול אלא על יציבות כל העולם.

• אהבתי 4
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בבקשה...

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/norwegian-rape-victim-feels-guilty-the-man-who-raped-him-was-deported-a6975041.html

+

https://rmx.news/egyeb/sweden-pays-syrian-rapist-e80000-in-damages/
+
את הסיפור עם הבחורה שסלחה לא מצאתי... אני אחפש שוב בזמני החופש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, סולל הדרך כתב:

מה שיש לי להגיד על הסקנדינבים זה שהם מאוד נאיבים (לדעתי גובל במטומטמים) 

סיפור נחמד מדנמרק:

ביקרנו אני והאישה זוג חברים שגרים בקופנהאגן, היא דנית, הוא חצי מקוויבק וחצי מקסיקני, בנו הלא חוקי של שר מקסיקני מושחת, יודע דבר או שניים על העולם.
מפה לשם הוא קנה איזה ציור גרפיטי יפה על לוח גבס מאמן רחוב שנראה קצת נרקומן, שילם בקרונות משהו שווה ערך ל20 דולר.
היא: זה לא בסדר, היית צריך לתת לו יותר כסף, הציור ממש יפה
הוא: הוא יקנה בכסף הזה סמים. אם אתן לו יותר כסף, הוא יקנה יותר סמים. אתם הדנים כאלה תמימים, אולי את רוצה להזמין אותו אלינו הבייתה? "תביא את החברים שלך, תעשו מסיבה!".

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...