Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למערכת כמה באגים "קלים", אבל הבעייה הגדולה ביותר שלי היא התקיעה של ה WAZE כל הזמן. 

ניסיון לבצע עדכון גרסא לא צלח ("אין עדכון חדש"). 

המערכת היא סגורה, ואני לא יכול לשנות שם כלום. 

ניסיון לעדכן את ה WAZE מתוך התפריט שלו עצמו גם כן לא צלח (הכפתור לא נגיש).

מצאתי את קבוצת "נפגעי גיל קאר" בפייסבוק, שם תיארו לי מה אני צריך לעשות כדי לבדוק איזו גרסה יש לי (האחרונה, מסתבר), והעצה האחרונה שקיבלתי מהם היא "לחבר את הWAZE לשם משתמש שלי, שזה אחד הדברים הראשונים שביצעתי כשקניתי את הרכב...

באג נוסף שקיים: שורת ההודעה "בלוטות' מחובר" לא יורדת מהחלק העליון של המסך עד שמחליפים מסך (עוברים למסך הבית למשל). כנ"ל לפעמים קורה למולטימדיה בעת החלפת שיר\שינוי ווליום, ההודעה "נתקעת" למעלה.

בהתחלה חשבתי לנסות לפרק את העסק ולראות שהכל מחובר ומחווט כהלכה, אבל אני די בטוח שמדובר על בעיות תוכנה. 

אציין שאין לי תקציב כרגע (או בזמן הקרוב) להחליף את המערכת לחדשה, למרות שזו ההעדפה שלי למען האמת (להחליף לאחת פתוחה, עם נתונים טובים של מעבד וזיכרון, ושאני יכול לעדכן כאוות נפשי).

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...