Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אני מוצא מק"טים של חלקים ברכב שלי?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י SurfHigh,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, nev כתב:

לגבי DENSO - החלק הנ"ל (ומה שמופיע באתר שלהם) הוא עם צמה של סנסור 1 ולא 2.

רק מזכיר שאם מדובר בחיישן שיושב אחרי הממיר תפקידו רק לוודא שהממיר תקין ואין לו שום השפעה על תפקוד הרכב.

במקומך אם הרכב לא נופל על זיהום אוויר בטסט לא הייתי משקיע על חיישן חדש רק כדי שלא תדלק נורת תקלה, מאפס עם סורק בכניסה לטסט ומתרגל לנורה.

לשיקולך.

בזמנו לסובארו שלי 1.6L הייתי צריך DOX-0307 והיה באיביי מקורי באיזור 400₪.

עריכה: מעיון חוזר בתמונות הצמה/קונקטור שאתה מחפש זה בדיוק מה שיש ב denso DOX-0307 שלי. ראה כאן.

מן הסתם אתה מכיר את המשחקים של המוכרים באיביי עם מקורי ותחליפי "for denso". 

עריכה אחרונה על ידי tza
פורסם

יש ריח מאוד חזק של דלק. הרכב גם ככה מאוד גבולי בזיהום אוויר בטסט.

עדיין לא מבין מה הכוונה "מאחורי הממיר". הכוונה בצד של האגזוז?

צירפתי תמונה של המנוע מלמעלה ותקריב של 2 החיישנים. באודם חיישן מספר 1 התקין ובירוק מספר 2 הבעייתי.

e1_LI.thumb.jpg.d05bfe08ec170f79353cbe74da6fded1.jpg

e2_LI.thumb.jpg.da770975174d47c673f5a5985e30119d.jpg

פורסם
לפני 2 דקות, nev כתב:

עדיין לא מבין מה הכוונה "מאחורי הממיר". הכוונה בצד של האגזוז?

לא מאחורי, אחרי. כן לכיוון האגזוז.

פורסם (נערך)

ברור שקונקטור זהה לא מכריח שמדובר באותו חיישן אבל ניסיתי לחפור איזה עוד חיישנים של דנסו יכולים להיות וראיתי שלכל חיישן יש קונקטור שונה מאוד. כך שסביר שמדובר אכן ב DOX-0307 אך כמובן שלא 100%.

לגבי קניה מקורי מאיביי נראה לי אחלה אופציה.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • תוכן חדש...