Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. 
מכירים את המשפט שלפיו ברגע שחשבתם שאתם יודעים הכל פתאום צצה לה הפתעה?
ובכן, קניתי פריט באיביי במחיר 70 דולרים. עלות המיסים באיביי יוצאת 5.95 דולרים. המשלוח 20 דולרים והכל מופיע בקבלה בנפרד. 
חברת הבלדרות אומרת לי שבגלל שמחיר הפריט פלוס מחיר המיסוי מאיביי בהתאם לסכום הקניה הוא 75.95 דולרים ולפיכך הפריט עובר את רף ה 75 דולרים. 
ממתי מחיר המס המקומי משפיע על מחירו הסופי של הפריט לקביעת האם הוא עובר את רף ה 75 דולרים? זה אמיתי או שיטת מצליח כלשהיא? 
למען ההפהרה הפריט לא נשלח לישירות לארץ מהמוכר אלא נשלח לחברת שילוח שאמורה לשלח אותו לישראל. 
מה אומרים אתם?

עריכה אחרונה על ידי Cerebral Cortex

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם (נערך)

ולמה איביי לוקחים מס מקומי ?  הכתובת  לשילוח במכרז היא מחסן בארה"ב או כתובת בארץ הקודש ? אולי פה קבור הכלב ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

הפריט נשלח לחברת שילוח בתוך ארה"ב והיא שולחת לארץ. החברה טוענת שהיא חייבת להוסיף את שווי המיסים המקומיים לערך הפריט. מצד שני הפריט נשלח לארץ אז למה אני צריך לשלם מס על מס?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

מדובר בשירות של "כתובת בארצות הברית"?

אם התשובה היא כן, אז מבחינת החוק האמריקני, על משלוח שה*יעד* שלו בארצות הברית יחולו המיסים המקומיים. מה קורה לחבילה אחר כך לא מעניין אותם, ומשם כפילות המסים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא יכול לעזור לך הפעם, אבל בפעם הבאה תשתמש בכתובת באורגון או פלורידה ותהיה פטור ממיסים מקומיים.

באירופה אין דרך להתחמק, כשאתה שולח לכתובת מקומית לעולם תשלם מע"מ מקומי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מחיר מס מקומי הוא חלק ממחיר המוצר אשר לפיו נקבע האם נדרש תשלום מיסים או שהמוצר מתחת לסף התשלום.

במקרה המדובר, זאת לא עקיצה או שיטת מצליח -> זאת פשוט טעות בהבנה מצידך.

פורסם

בכל אתר שבדקתי לא ראיתי שום התייחסות למיסוי הפנימי בתוך המדינה על ערך פריט שפקטור לחישוב ערך הפריט לרף ה 75 דולרים. מישהו יכול להביא סימוכין?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לא תראה.  עלות המוצר מבחינת המכס היא סה'כ העלויות שצבר במדינת המקור לפני עלות השילוח.  מכיוון שאצלך השילוח היה עקיף, היה מס מקומי שבהחלט התווסף לעלויות המוצר הבסיסיות והעביר אותך את הרף.

ורק לידיעה, פה ושם יש מוכרים שמכניסים את עלות השילוח למחיר המוצר ולא מפרידים ביניהם במסמכים המלווים את המוצר.  גם במקרה זה הבסיס לחישוב מעבר 75$ הוא המחיר המשולב.

• תוכן חדש...