Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,
יש לי חבר מבוגר שקונה חלק אלקטרוני עבור הרכב שלו (מודול הצתה ואלטרנטור, אאל"ט).

המוכר, מיוזמתו, פנה אליו ושאל האם הוא רוצה שירשום עלות מסויימת על החבילה.
ברור שלא ניתן לכתוב 75 דולר סה"כ, כי המוכסים עדיין לא מפגרים.
מה דעתכם? מה לציין בעלות?

פורסם

מי המשלח?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מישהו הולנדי.

השאלה היא איזה סכום לרשום, אבל אני חושב שצריך גם לדעת מה לרשום.
נגיד חלפי אלטרנטור לאוטו ישלמו יותר מ-ערכת הצתה למשור שרשרת...? למשל?

עריכה אחרונה על ידי ירחמיאל
פורסם

למחיר והתיאור המוצהרים יש מעט מאוד השפעה על האם הרכיב ייעצר במכס וייבדק או לא

המכס רשאי לפתוח חבילות, הם בודקים מחירים לפי מק"טים, אם החבילה מוצהרת כמשהו זול אבל היא גדולה / כבדה זה גם מחשיד, יכולים לבקש ממך חשבונית לפי מספר המעקב של החבילה מאיפה שקנית

על הנייר אפשר גם לקבל קנס אם התיאור לא תואם לפריט

תיקח בחשבון את עלות המכס והמע"מ בתוך עלות הקנייה וזהו

• רעיון טוב! 1
פורסם

אגב מה שכן יכול להשפיע על הסיכויים של הבדיקה זה אופן המשלוח,

אם זה נשלח דרך חברת שילוח (UPS, פדקס, DHL וכו') או EMS הסיכוי לבדיקה במכס גבוה הרבה יותר מאשר חבילות בדואר רשום רגיל שמחולק בארץ על ידי דואר ישראל

אם זו חבילה גדולה וכבדה יכול להיות שזה לא כ"כ ישנה

פורסם

ורצוי לרשום שהחלק "מחודש" מיד שניה 

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אתם מזכירים לי סיפור של סבא שלי. היהודי הלך לרשום את הבן שנולד לו, והתלבט אם לרשום תאריך מאוחר או מוקדם. אם ירשום מאוחר אז יהיה גדול וחזק כאשר יתגייס לצבא, עוד יעשו ממנו קצין, אחרת יהיה חלש מדי וירביצו לו. השכן שלו אמר לו, אז שירשום את התאריך האמיתי. אז היהודי אמר, על זה באמת לא חשבתי... 

• מצחיק 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אם יעצר במכס (ולרוב חלקי חילוף לרכב כן נבדקים בלי קשר לעלותם) תצטרך להציג אישור תשלום עם פירוט שם המוצר ואז גם יראו כמה שילמת

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...