Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיציבושי אווטלנדר 2016

אחרי טיול בדרום שבו המזגן קירר מדהים כל הזמן בלי שום בעיה

פתאום שחזרנו הביתה והתחילו הגשמים המזגן פשוט מחמם כל הזמן לא משנה על איזה מצב אני שם אותו 

זה לא שהוא לא מקרר אלא הוא מחמם פשוט על חום כל הזמן 

יש למישהו מושג מה הסיפור פה?

פורסם (נערך)

1. המזגן ברכב לא מחמם אלא רק מקרר. מערכת החימום ברכב עובדת על עקרון של נוזל קירור בטמפ' גבוהה אשר עובר דרך מחליף חום.

2. במידה וכיוונת את הטמפ' במערכת בקרת אקלים לטמפ' גבוהה יותר מהטמפ' החיצונית האוויר שיצא מפתחי האיוורור יהיה חם יותר מהאוויר בחוץ.

מה הייתה הטמפ' החיצונית בזמן הנסיעה ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

כאשר מדובר בבקרת אקלים, תכוון לטמפ' המינימום האפשרית, במצב זה אמור לצאת אוויר קר, בלי שום קשר לטמפ' החיצונית.

אחרת יש לך תקלה. 

פורסם

אפשרות נוספת שחיישן טמפ' חיצונית המותקן מאחורי הגריל הקדמי נרטב ומציג טמפ' נמוכה מאוד מה שגורם למערכת בקרת אקלים "להשתגע".

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...