Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, 
הגיע החורף ואיתו הנזילה בפנסים הקדמיים שלי. 

לפני כמה חודשים ניסיתי לעשות זאת לבד, אך נתקעתי בשלב בו צריך לנתק 2 קליפסים של הטמבון מתחת לפנס עצמו שאין גישה אליהם כלל. 

פתחתי בנושא שרשור נפרד לקבלת עזרה, אך לא הצלחתי בסופו של דבר. 
גם ברשת לא מצאתי אף סרטון\תמונות של מישהו שהצליח (בלי לשבור את הקליפסים). 

יוסי ממוסך גבע שלח אותי לפחח בלי המלצה למישהו שהוא בטוח שלא ישבור לי את הקליפסים, כי לשבור אני יכול לבד, חבל לשלם על זה. 

נזכרתי בנושא שוב כי יש לי טסט חודש הבא, ויש לי הרגשה שעם כמות המים בפנס הרכב לא יעבור. 

אשמח לכל המלצה בנושא, פחח באזור ירושלים\מרכז שלא ישבור את הקליפסים שרק מחכים להישבר \ הנחיות והמלצות איך לעשות זאת לבד בכל זאת. 

תודה מראש על כל עזרה

פורסם

לפחחי רכב יש כלים מתאימים להסרת קליפסים שונים ברכב, ללא פגיעה בהם.

למרות זאת, בגלל התיישנות, לפעמים הקליפסים יבשים כך שהם עלולים להישבר

גם בנסיון הוצאתם בזהירות ועם כלי מתאים.

דוגמא קטנה מצורפת.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

רפי תודה, המשיכה שהוא עושה ב 00:48 עם הרעש של משהו שנשבר, זה בדיוק הקליפסים (שהוא שובר) שאני מעדיף לא לשבור  😅

הבעיה היא שאם אני אלך לפחח והוא ישבור לי את הקליפסים מכל סיבה שהיא ויחייב אותי על זה 200 שקל, זה יהיה אירוני ואעזוב את הארץ לשוויץ  🤣
אך מכיוון שאני עדיין לא מוכן לעזוב, אעדיף שזה לא יקרה. 

יכול להיות שיבוא פה מישהו ויגיד שאשחרר את הציפייה שאפשר לסמוך על איש מקצוע בארץ בעיניים עצומות(שנותן אחראיות על כל נזק וטעות שהוא עושה),

ופשוט לקבל את זה ש-90% שדברים ישברו, ועדיף לשבור את זה כבר לבד, כמו הבחור האמיץ בסרטון. 

פורסם

הבחור הזה מנסה מאוד לא לשבור. אני ממליץ לפרק את הגלגל לגמרי ולהזיז את הבטנה הרבה יותר.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

כן, זה הבחור היחיד שמצאתי שבאמת הגיע וניסה לשחרר את הקליפסים. 
העניין שאצלי זה דגם שונה מאצלו, אין לי את מה שהוא משחרר מתחת לפנס, וגם אין לי גישה כמו שלו לקליפסים, בכלל לא מצאתי איפה הגישה. 

החלטתי שאנסה לעבור את הטסט כמו שזה, אם האור לא יהיה מספיק חזק, צילצלתי לפחח מומלץ באתר מידרג בירושלים, 

הוא הפתיע אותי כשאמר לי שרכב בנוי כך שאפשר לפרק הכל בלי לשבור, עד עכשיו תמיד שמעתי ההפך מ״אנשי מקצוע״. 

אעדכן מה קרה בסוף 

תודה לעוזרים! 

• תוכן חדש...