Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 46 דקות, bagira כתב:

לא תצליח לשכנע אותי שמרכז תל אביב והצפון הישן דומים.

יש שוני בין האזורים, אבל אני לא חושב שהוא מהותי. אבל זה לא באמת משנה.

לפני 47 דקות, bagira כתב:

בל אם באת לשכנע אותי שזוג בני 20 קונים דירה חדשה בבניין חדש במרכז תל אביב בלי שהם סוחרי סמים גדולים/ בעלי רשת בתי זונות או שהם בני/בנות עשירים... אז DONT.

המעט שאני מכיר שקנו הם או ממשפחות מאוד עשירות, או "זכו" באיזה אקזיט בהייטק. 

חדמ"ש לא אנשים שסתם חסכו משכורת במשך המון זמן והגיעו להון הנדרש. זה כן יכול להספיק לדירה על גבול נווה שאנן פלורנטין, אבל גם בזה אני לא בטוח כבר.

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בתאריך 14.11.2020 בשעה 15:53, ניקו פ. כתב:

יש פה כמה כאלו בוודאות, אלא שעם כמות ההייטרים הפוצים הממורמרים שיש בפורום הזה לא נוח להם להציג את עצמם ואני מבין אותם. גם אני לא הייתי עושה את זה לו הייתי הם. אולי ישלחו לפות"ש פרטית. אולי לא. 

גם אני מכיר כמה עולים חדשים מבוכרה שעלו לארץ בשנים האחרונות וקנו דירות בצפון ת"א. אז מה ?

בקיצור או שורה תחתונה כמות הצעירים בגיל 22-35 שרכשו דירות באיזורים מרכזים בת"א היא קטנה מאוד.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אף אחד לא טוען שכל בן אדם שני בן 30 קונה דירה במרכז תל אביב. בסך הכל טוענים שזה אפשרי יותר ממה שנדמה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 שעות, bagira כתב:

כל מה שרובכם כאן טוענים על זוג הייטקיסטים (או בעלי מקצוע חופשי מוצלחים כמו רופא/מהנדס עוד וכו) יכולים לחסוך ולקנות דירה בתל אביב...הכל נכון, למעט פיקשוש אחד שלכם והוא שמדובר בגילאי 40+ ובטח לא 20-30.

מאחר שפות"ש כיוון ספציפית למרכז תל אביב (שזה לא ממש הגן עדן שמישהוא חושב שזה זה, אם בכלל...), ניתן להגיד דיי בבטחה שהאזור מאוכלס בצורה כמעט מוחלט ע"י שוכרים צעירים ולא אנשים שגרים בבתים שלהם.

מסכים לחלוטין

בתור "היטקייסט" כבר לא מעט שנים, גם המשכורות שרצות כאן דמיוניות, רוב המוחלט של אנשי ההייטק לא מרוויחים 35-40K בחודש, יותר לכיוון ה25K לערך, בניקוי המסים (ורכב חברה אם יש) לא נשאר הרבה...

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מכיר משכורות גבוהות יותר ב"הייטק" אבל זו דוגמא אחת בודדת של מהנדסת תוכנה ג'וניורית שעשתה "מעבר" לתחום הדאטה ועכשיו היא מתעסקת בדיפ לרנינג (או משהו כזה...) והמשכורת שלה +- בממוצע שדיברת עליו וזה בלי בונוסים וכו'... אז או שבתחום שלה ספציפית מרוויחים יותר או שהמשכורות כן גבוהות (35-40...) אני לא בקיא, סביר להניח שיש פה חבר'ה יותר בקיאים ממני

פורסם

לא מתקדמים הרבה ביחס זאת אומרת היא מרוויחה כרגע (כנראה) באיזור ה25K ותגיע ל28K בעוד X שנים,

ר"צ יגיע ל30K ולא כולם ראשי צוותים, המוכשרים אלו שמוגדרים טאלנטים יטפסו עוד אבל הם כבר מעטים,

חוץ מזה יש לא מעט תומכי לחימה (QA,  IT וכו' שמרוויחים הרבה פחות יותר לכיוון ה18K בממוצע),

בונוסים יש אבל לא תמיד ושוב זה לא לחישוב שכר קבוע.

• תוכן חדש...