Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק מול מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום 

אני רוצה לקנות רכב ואני מטלבת בין שני רכב 

1. הונדה סיוויק 1.5T

2. מאזדה 3 2.0

אשמח לדעת על המלצות איזה רכב עדיף

מה עלות הטיפולים?

איזה רכב יותר אמין?

בלי שום קשר שאלה האם שווה ללכת לעשות בדיקה לרכב במוסך המרכזי?

עריכה אחרונה על ידי gershonze
פורסם (נערך)

ההונדה הזו- היו עליה מס' שרשורים פה או אחד גדול לפחות לגבי עניין החלפת שמן תכופה מעבר לטיפול השנתי.

אתה יכול לקרוא כאן: 

במקרה הזה,המאזדה 3 עדיפה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ראיתי את הכתבה על הונדה וחיפשתי קצת באינטרנט אני לא ראיתי על זה איזה שהיא מידע

ידוע לך איך זה הסתיים עם הרכבים שהייתה להם את הבעיה הזאת?

באינטרנט מצאתי רק ריקול על בעיה במשבת דלק וגם על זה ראיתי מדובר בדגם האמריקאי

פורסם

מכיוון שצוין בדיקה במוסך המרכזי - אני משאר שלא מדובר ברכבים חדשים.

סיוויק ומאזדה 3 קיימים כבר דיי הרבה שנים בשוק - בא נתחיל עם איזה שנתון?

בגדול המאזדה 3 המאובזרת (ב2 דורות האחרונים) זה רכב ה ר ב ה יותר נחמד מבפנים מהסיוויק.

הסיוויק תיהיה יותר זריזה כנראה - במיוחד שתוכנת מחשב משופרת יכולה ממש להעלות דיי הרבה כ״ס ברכב בלי יותר מדי פגיעה באמינות (יש פה רכבים שנוסעים על 200+ כ״ס המון זמן - והם האמת דיי זריזים יחסית למה שהם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, Liviur כתב:

מכיוון שצוין בדיקה במוסך המרכזי - אני משאר שלא מדובר ברכבים חדשים.

סיוויק ומאזדה 3 קיימים כבר דיי הרבה שנים בשוק - בא נתחיל עם איזה שנתון?

בגדול המאזדה 3 המאובזרת (ב2 דורות האחרונים) זה רכב ה ר ב ה יותר נחמד מבפנים מהסיוויק.

הסיוויק תיהיה יותר זריזה כנראה - במיוחד שתוכנת מחשב משופרת יכולה ממש להעלות דיי הרבה כ״ס ברכב בלי יותר מדי פגיעה באמינות (יש פה רכבים שנוסעים על 200+ כ״ס המון זמן - והם האמת דיי זריזים יחסית למה שהם)

צודק סליחה 

אני מדבר על שנים 2017 - 2018 

במאזדה אני מדבר על גרסת ה spirit 

ומה מבחינת אמינות?

לפני 6 שעות, colauti 9 כתב:

ההונדה הזו- היו עליה מס' שרשורים פה או אחד גדול לפחות לגבי עניין החלפת שמן תכופה מעבר לטיפול השנתי.

אתה יכול לקרוא כאן: 

במקרה הזה,המאזדה 3 עדיפה.

ראיתי את הכתבה על הונדה וחיפשתי קצת באינטרנט אני לא ראיתי על זה איזה שהיא מידע

ידוע לך איך זה הסתיים עם הרכבים שהייתה להם את הבעיה הזאת?

באינטרנט מצאתי רק ריקול על בעיה במשבת דלק וגם על זה ראיתי מדובר בדגם האמריקאי

עריכה אחרונה על ידי gershonze
פורסם
לפני כשעה, gershonze כתב:

צודק סליחה 

אני מדבר על שנים 2017 - 2018 

במאזדה אני מדבר על גרסת ה spirit 

ומה מבחינת אמינות?

לטעמי רמת הגימור ספיריט מיותרת לחלוטין בשנתונים האלה, עדיף לחסוך ולקחת ספורט (שגם יותר נפוצה), או להשקיע ולקחת פרימיום

הספיריט לעומת הספורט מוסיפה HUD ועוד כמה שטויות לא משמעותיות, הפרימיום כבר מוסיפה סאנרוף וכניסה ללא מפתח ועוד ועוד.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המאזדה תעניק לך יותר מבחינת רמת גימור ברוב הגרסאות מלבד הנמוכה ביותר, מדובר ברכב מצויין עם התנהגות כביש מוצלחת ואחיזת כביש גבוהה, יש לה אמנם 165 סוסים מתחת למכסה המנוע אבל היא ממש לא מרגישה כך בגלל רצועת כוח צרה בחלק העליון של טווח הסל״ד, היא גם תהיה נוח יותר מהסיוויק שנראה שסובלת מרעשי צמיגים וכביש כבר במהירות סבירה, צמיגים טובים משפרים את העניין.

אם אתב חובב נהיגה יתכן מאוד והסיוויק תרגש אותך יותר, ההיגוי הא-סימטרי שלה מדהים ומדביק אותך לפניה, זמינות הכוח נותנת טון של פידבק כבר מסל״ד נמוך מאוד והטורבו דוחף אותה קדימה מה שנותן לה להרגיש הרבה יותר זריזה ומהירה מהמאזדה.

מערכת המתלים האדפטיבית שלה מעניקה אחיזת כביש מצויינת אבל היא כן מתרסקת קצת על בורות וחריצים בכביש, הספסל האחורי מרווח יותר וכך גם גודל הבגאז. 

אני ממליץ לך להכנס ולשבת בכל אחד מהרכבים, לא כולם אוהבים את תנוחת הנהיגה המאוד נמוכה בסיוויק וגם לא את לוח השעונים המצועצע.

אישית גם לא התחברתי לגיר הרציף למרות שיש לו סוג של יחסי העברה קבועים שנותן כאילו תחושה של גיר פלנטרי- תאכלס הגיר של המאזדה מוצלח הרבה יותר ונחשב אחד הטובים שיש היום.

לגבי אמינות- שתיהן אמינות, ישנו הסיפור של החלפת שמנים מוקדמת בסיוויק אבל לפחות מוסכי היצרן מסרבים להודות בכך, נראה שמי שניסע חזק באופן קבוע יקבל ממחשב הרכב התראה מוקדמת להחלפת שמנים, אבא שלי נוהג על סיוויק כזו כבר שנתיים וגם קולגה מהעבודה ושניהם לא נתקלו בשום הודעה כזו או תקלה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...