Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מראש אגדיר מטרה, שדרוג בסיסי של המערכת הנוראית ברכב, לא יותר מזה.

העניין הוא כזה, אני אחליף את הרמקולים האחוריים כמובן 2 way ממותג טוב כלשהו, משהו בסיסי סה''כ.

הבעיה היא מקדימה, ומה הבעיה? המערכת המקורית מגיעה עם טויטרים שמורכבים ליד השמשה ובעלי צורה ספציפית של סיטרואן, בהם כנראה לא אגע. בדלתות יש רמקולים 6.5 ועכשיו אני מבולבל איזה תצורה להתקין.

ממבט על הצמה יוצא חיבור לרמקולים הקדמיים שמתפצל איפשהו לטויטרים ולרמקולים, ככל הנראה גם יש מגבילי תדרים אם זה המצב, לכןמלא ברור לי מה כדאי לי להרכיב מקדימה, בקומפוננט אין הגיון אלא אם אני חותך את הצמה איפשהו לפני ההתפצלות שם שם את הקרוס ומשם מריץ חוטים לטויטרים חדשים שצריך לשנות להם מקום ולדלתות. בגלל שלא בא לי על ניתוח לב פתוח אני מעדיף להשאיר הכל כמו שזה ורק להחליף את הרמקולים עצמם, במצב זה איזה רמקולים אני צריך? לא קומפוננט, לא 2 way אלא מה?

אשמח להכוונה כולל דגמים.

מצרף את צילום התמה, סימנתי את הפיצול לטויטר ולרמקול (ימין ושמאל).06b25df850386c279305ed71a439e6c9.jpg

Sent from my MI 9 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

בקבוצת הווטצאפ "שלנו" מישהו החליף לקומפוננט של סלריון מקדימה נדמה לי שהוא כן החליף טוויטרים. בכל מקרה עוקב בעניין רב- המערכת נוראית בכל קנה מידה, וגם אצלי זה בתכנון.

משהו אחד קטן לא הבנתי אתה יודע היכן הנקודה בצמה לפני  הפיצול של הקרוס המקורי? אם כן זה דיי פשוט להתחבר לזה בלי לגרום נזק לצמה. יש קליפסים כאלו שהזמנתי מאלי ש"מתלבשים" על החוט ללא צורך בחיתוך. כך שהצמה נשארת מקורית.

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

דיברתי איתו, קנה קיט יעודי לגרנד פיקאסו וגם שם הייתה לו איזושהי בעיה בקשר לטויטרים.

אין לי מושג איפה זה בדיוק הפיצול ולא בא לי לפרק חצי אוטו כדי לגלות ככה ש...

בגלל שהשדרוג אמור להיות פשוט אני גם לא רוצה להתעסק בזה יותר מדי וגם אין מניעה מבחינתי להשאיר את הטויטרים המקוריים ככה ש...

מבאס כל התכנון של המערכת, כאילו מישהו ממש לא רצה שתשדרג אותה.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם (נערך)

להשאיר את הטוויטרים המקוריים זה נראה לי טעות. הם ממש לא מנגנים טוב לאוזניי. חוץ מזה שהקרוס גם כן מקורי ומותאם לוופר שכבר קיים שם .

אם נמצא פתרון לעקוף את הפיצול בצמה המקורית אני נראה לי יתקין טווטרים חיצוניים וזהו. הבעיה שאני גרוע במציאת שרטוטים כאלו :(

עריכה אחרונה על ידי yd b-4
פורסם

את השרטוט שמתי פה, איפה בפועל הפיצול לך תדע.
גם לי אין בעיה לוותר על המיקום המקורי של הטויטרים שישכבו שם מנותקים.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
להשאיר את הטוויטרים המקוריים זה נראה לי טעות. הם ממש לא מנגנים טוב לאוזניי. חוץ מזה שהקרוס גם כן מקורי ומותאם לוופר שכבר קיים שם .

אם נמצא פתרון לעקוף את הפיצול בצמה המקורית אני נראה לי יתקין טווטרים חיצוניים וזהו. הבעיה שאני גרוע במציאת שרטוטים כאלו [emoji20]
נמצא הפתרון בדמות סט יעודי, הוזמן מאיביי ב 200 ש''ח, בארץ עולה 580!
יש סטים מסוג זה גם של קלריון ופיוניר יותר יקרים ואיכותיים ככל הנראה מזה.
הסטים מגיעים ללא קרוסים, עם מתאם לטויטר במיקום מקורי ומיועדים להחליף את המקוריים.

עריכה, מדובר בסט של אלפין.

יש גם סט תואם אחורה אבל זה פחות משנה.55e7c9f49d85999412ba49afcf5a178c.jpgc184d724ac4dcea0d1ec96f5e3990717.jpg

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אני מסתפק האם לקנות את אלו כי המחיר סופר אטרקטיבי או את הקלריון. ראית ביקורות לפני או שהלכת לפי הארנק?

וכמובן אשמח לקישור.

סט תואם הכוונה רק פיזית או גם התדרים של הרמקולים מכוילים לפי הקרוס (אם כי ברמת מחיר כזו זה לא באמת משנה)

פורסם

ממה שאני מבין זה מתאים מבחינת תדרים אבל זה לא סט ייעודי לרכב אחד ככה שכנראה זה טווח מסויים עד כמה שניתן לנצל את הרמקולים והטויטרים.

בקבוצה יש בחור עם הקלריון שלא אבל לא יגוע לי איך הם ושלי עוד לא הגיעו ככה ש.....

קישור בבקשה: https://www.amazon.com/dp/B007MTNBSK/ref=cm_sw_r_cp_apa_fab_YjgIFb03VXYZW

הדגם של פיוניר אגב ts-q171c

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...