Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סירים

הייתי קונה סיר יעודי לפסטה \ אורז

סיר לחץ

במקום להשקיע יותר מדי בסירים הייתי קונה סו ויד

לפני 20 שעות, DareDevil כתב:

מחבת יצוקה, מה התחזוקה שצריך לעשות? וכמובן אשמח להמלצה ליצרן טוב

מחבת ברזל יצוק זה טוב לצריבה של בשרים כי שומרת על חום ואתה יכול להגיע לחום באמת גבוה

זה לא בשביל להכין חביתה או שניצל

אם אתה לא באמת עושה את זה אין צורך להחזיק אותה

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם
לפני 4 דקות, Transporter כתב:

זה לא בשביל להכין חביתה או שניצל

אם אתה לא באמת עושה את זה אין צורך להחזיק אותה

אז מה עדיף לקנות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

אז מה עדיף לקנות?

אני מוציא את הברזל יצוק מהמגירה רק כשאני רוצה לתת צריבה חזקה לבשר, להקפיץ שווארמה ולתת לה צליה טובה וכו'

אם אתה מכין רוטב לפסטה, חביתה, שניצל, דברים של בית, קח  מחבת אלומיניום קל. חבל לשבור את הראש ואת הידיים עם ברזל יצוק

זה גם לא מחבת שמתאים לדברים האלה. אתה לא צריך חום כזה חזק בשביל רוטב לפסטה או חביתה

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא מסכים איתך, אבל כל אחד ומה שמתאים לו...
המחבתות ברזל של סוליד טכניקס שיש לו לא כבדות במיוחד (טוב זה לא אלומיניום אבל הבישול איתן משמעותית עדיף) והן נונסטיק ׳טבעי׳ כמו כל מחבת עם ציפוי שהייתה לי פעם.
בגדול למעט שקשוקה, או בישול של מאכלים בסגנון (שם כדאי להשתמש בנירוסטה) אני משתמש רק בברזל, הבישול תענוג והמחבתות האלו יחזיקו נצח...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

לדעתי האישית, הרוב המוחלט של האנשים מתקשה עם הקונספט הזה שנקרא ״תחזוקה״, לא משנה באיזה תחום,

ולכן אני נוטה לא להמליץ על ברזל יצוק, אלא אם כן אתה משוגע לדבר ואתה יודע למה אתה נכנס.

אבל שוב, כמו כל דבר בחיים, מי שמשוגע לדבר לא שואל בכלל שאלות אלא פשוט קונה :-)

אנסח שוב! אם מישהו מתייעץ על משהו, לא משנה מה, עדיף שהתשובה תהיה ״לא״ וזהו... 🤪

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אם כבר נפתח הנושא, בדיוק צריך להחליף את המחבתות במטבח. כיוון שיש אצלינו 2 משמידות ציפויים סדרתיות נראה לי שאקנה מחבתות נירוסטה או carbon steel, ואולי אחת פשוטה non stick לחביתות וקרפים שלא יכאב לי לזרוק פעם בשנה. עד עכשיו היו לנו Valira ו Circulon שתוך פחות משנתיים כבר נראו נורא.
המליצו לי על מחבתות נירוסטה של tramontina בין 200-300 ש"ח יחידה. Non stick אולי איקאה?
יש המלצות נוספות? תודה.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

פורסם

בעקבות הדיון החלטתי כן לקחת מותג איכותי.

יש דיל טוב ב״קלאסיקה אשר״. של שני מחבתות 

WMF ב420 שח.

עד כה, אחלה של מחבת.

פורסם

אני מבשל הרבה, מאוד, אוהב את המטבח (סכינים, אבן השחזה ושאר דברים)...
משתמש במחבת של איקאה שניתן להכניס לתנור מסדרת TROVARDIG (יש לי שתי מחבתות 24 + אחת קטנה יחסית)

עושה בהן ה-כ-ל, משקשוקה, דרך פיצות מחבת ועד נתחים של 350 גרם פילה שאני מסיים את הבישול שלו בתנור,
אני משתמש בכלי פלסטיק\סיליקון ועץ - SO FAR SO GOOD כבר כמה וכמה שנים.
בשלב מסויים שקלתי לקנות מחבת מקצועית יותר עם ידית פריקה שאוכל להכניס לתנור, כדי להינות מגודל 28, המחיר היה משוגע.. ויתרתי.

אני באמת חושב שהמחבתות הללו של איקאה (ציפוי טפלון כפול) הן הברקה שאין כמותה ביחס העלות\תועלת.

מבחינת סירים, יש לי אחד יצוק קטן שאני אפילו לא יודע של איזו חברה הוא וסיר חצי גובה בגודל מחבת 28 של טפאל שהוא מעולה אם הציפוי שלו רומז שאחרי 10 שנים כנראה זמנו קצוב.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...