Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בחודש הבא נגמרת לי פוליסת החובה ומקיף וקיבלתי הצעה לחידוש ואישרתי אותה.

אתמול קיבלתי הצעה זולה בכמה מאות שקלים בתנאים זהים ואף טובים יותר.

לפני שאני מתחיל אם שיחות ושיגידו לי חירטוטים שאפשר ואי אפשר וצריך לשלם קנס

אשמח לדעת מהחברים כאן האם הדבר אפשרי שהרי יש עוד 3 שבועות עד לכניסת הפוליסה לתוקף

תודה רבה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

אני נתקלתי בתופעה אחרת אחרי חידוש.
חידשתי ביטוח ואחרי 3 ימים הרכב נמכר. בוצע החזר כמעט כל הסכום ( בניקוי הימים שהרכב היה מבוטח) אבל התשלומים החודשיים המשיכו לרדת כי עשיתי את זה בתשלומים.
במקום להפסיק את התשלומים הם החזירו את הסכום ובמקום שהם יהיו חייבים לי אני הפכתי להיות חייב להם וזה הוחזר במספר התשלומים שעשיתי.
אולי אצלך שהפוליסה לא התחילה זה יהיה שונה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

טכנית עדיף המשך החיוב ומולו  זיכוי. כל דרך אחרת גוררת עמלות שמנות לחברת האשראי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ביטול העסקה היה עולה לך עשרות ש"ח.

התקשר לחברת האשראי והגדל מסגרת. חלק מהחברות מאפשרות לעשות זאת דרך האפלייקציה או האתר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

@asix חולק על "עדיף לעסק". העסק החזיר לך את כל הסכום, כלומר בעצם קיבלת הלואה ברבית אפס. בימינו אלה המשמעות של הרבית זניחה, אבל מבחינת העסק מדובר בכסף שחסר בקופה.

וכאמור, הניסיון שלי עם חברות האשראי הוא שקל מאד להגדיל מסגרות, אם כי יתכן שיש איזה שינוי בגלל ההוראות החדשות של האוצר.

פורסם

מבחינת מסגרת - זה זניח ולי זה לא הפריע. יש כאלה שכן ולא יכולים להגדיל מסגרת מסיבות שלהם.

לגביי ההלוואה - יכול לקבל את ההסבר במידה וקיבלתי מהם מוצר ( ביטוח), אבל אם סיימנו את העיסקה למה אני צריך להישאר חייב? אני לא ביקשתי את ההלוואה. כפו עליי את ההלוואה.

פורסם (נערך)

כי בגלל הצד הטכני - שילוב של בחירה בתשלום במספר תשלומים ומצד שני ביטול העסקה והחזר של הסכום המלא במנה אחת נוצרה כאן הלואה. אתה יכול לסגור אותה בשיחת טלפון קצרה, אבל תשלם עמלה (הדוגמה מאתר ישראכרט, אבל זה דומה בכל החברות):

image.thumb.png.4c887405eb5b5ded38efb53c67043f05.png

בסופו של דבר, למרות שאולי משהו לא נעים לעין בדו"ח החודשי, אם אתה משאיר את המצב הקיים אינך מפסיד דבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

אסיקס

ביצעת עיסקה  הסכמת לשלם אותו ב 10 תשלומים אז תמשיך לשלם אותם כסדרם כאשר מצד שני קיבלת את מלוא סכום העיסקה לחשבון הבנק שלך.

ואת הביטוח החדש תשלם במזומן שיש לך כרגע בחשבון.

למה לסבך את מה שהוא כה פשוט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

זה היה לפני כמה שנים, זה כבר לא רלוונטי.
זה באמת מה שעשיתי. השארתי את זה ככה כי זה לא הפריע לי.
סתם התנהלות שהייתה לי מוזרה.

• תוכן חדש...