Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לקראת שינוי מקום עבודה אני מתלבט מהי העסקה הנכונה עבורי לנסיעה מהמרכז לירושלים - כ-100 ק"מ ביום.

ההתלבטות היא בעקבות הקורונה - כרגע במקום העבודה החדש עובדים מהבית (מאז אפריל) ועדיין אין צפי לחזרה למשרדים. גם כשיחזרו, לא בטוח שזה יהיה באופן מלא אבל אף אחד לא יודע להגיד בוודאות.

אלמלא הקורונה - הייתי לוקח ליסינג כי בהתחשב בקילומטראז' הנצרך כנראה שזה היה משתלם.

עכשיו אני מתלבט האם כלכלי יותר להשקיע 30-40 אש"ח ברכב סופר מיני לצרכים אישיים שלי (יש עוד רכב משפחתי בבית) ולמצוא רכב שיהיה אמין מספיק גם במידה ואסע איתו יום-יום לעבודה.

האם זה ריאלי?

אם כן, אילו דגמים מומלצים?

חשיבות - צריכת דלק, אמינות, נוחות ישיבה.

פורסם

בעיקרון זה תלוי כמובן בעלות הליסינג בעבודה שלך (אם זה המחיר הסטנדרטי של 3500 ש"ח בערך ברוטו עבור הליסינג לדעתי שווה לוותר),

ובעלות האחזקה של הרכב שלך (יש לך נהגים חדשים צעירים בבית?),

בגדול אני הייתי ממתין וכרגע קונה רכב, החיסכון החודשי כל עוד אתה עובד מהבית הוא לא קטן.

• תוכן חדש...