Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש לקנות רכב יד 2 בסביבות השלושים אלף ש״ח,

לא מחפש חדש ונוצץ אבל כן חשוב שנוסע טוב, משנתונים לפני 10+ שנים

באחד הלוחות הנפוצים נתקלתי בפרסום רכב במחיר של שלושים אלף, משנתון מתקדם יותר, מחיר המחירון שלו הוא 50 אלף,

משיחה עם המוכרת מתברר שהיא עבדה בארץ וערבה לתקופה לחו״ל, לשם נסעה עם הרכב, היא מעונינת למכור אותו (יש לו מספר רישוי וטסט ישראלי)

הרכב לדבריה במצב מעולה, כך גם נראה מהתמונות.

המכירה אמורה להתבצע דרך חברת צד שלישי בשם הפג-לויד (Hapag Lloyd) שמעבירה את הרכב לארץ, ואמורה להביא לי את הרכב להתרשמות של עד יומיים.

לדבריה אני אמור להפקיד בתחילת התהליך 50% מהסכום לחברת הפג לויד, ואם אקנה את הרכב אוסיף את מלוא התשלום והוא יועבר למוכרת, אם לא - אקבל חזרה את הכסף שהפקדתי.

ביקשתי ממנה תצלום של רשיון רכב, היא שלחה לי והוא נראה תקין. גם מספר הרכב זהה למספר שבתמונות, גם השם שלה הוא השם איתו התכתבתי במייל והפרטים שנתנה על הרכב (יד ראשונה אצלה) גם הם תואמים למה שכתוב על מספר הרכב הזה במשרד הרישוי.

ללכת על זה? מה אני צריך לבדוק וממה להזהר? איך אדע שזו לא תרמית?

פורסם

חזרנו לתרמית המפורסמת. המוכר נהיה מוכרת.

תהיה בטוח שזאת תרמית והיה על זה שרשור גדול מאוד.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

תרמית...
נתק מגע.

אתה יכול לרכוש באותו הסכום את רכב הליסינג שלי... שהוא הרבה יותר טוב
הוא אומנם כרגע בסינגפור, אבל גם אצלי רכב מצויין, מוכר אמין ואת הכסף שתעביר לי תראה בחלומות.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 10 דקות, asix כתב:

חזרנו לתרמית המפורסמת. המוכר נהיה מוכרת.

תהיה בטוח שזאת תרמית והיה על זה שרשור גדול מאוד.

אפשר לקבל קישור לשרשור?

פורסם

גבינה חינם יש רק במלכודת עכברים. 

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תודה לכולם על העזרה

חיפשתי באינטרנט את השם שרשום ברשיון רכב, יש אשה כזו ומצאתי את הטלפון שלה,

מבירור שערכתי דרך מכרים מדובר על אשה מבוגרת שעלתה מסוריה ב 49,

לא בדיוק התיאור של מוכרת ברכב הזו....

אז לא נעקצתי היום ב 15000

תודה רבה לכולם!!!

• אהבתי 2
פורסם

לכל אדם יש משהו שיכול לגרום לו להיות עיוור למנורות אדומות.

ראה לדוגמא את הנושא של האדמות החקלאיות שלא מעט אנשים נפלו איתן ( לא מדבר על כאלה שזה עדיין מוגדר כאדמה חקלאית שלא ניתן לדעת האם נפלו או לא).
הכל תלוי כמה אותו אדם רוצה את המוצר. ולעיתים אתה כל כך מסנוור שאתה פשוט לא רואה את הנורות האדמות. אחרי שביצעת את העיסקה והטירוף מסביב נרגע ואתה כבר לא מסנוור מהעיסקה ( כי כבר ביצעת אותה) אתה רואה את כל הנורות האדומות שהיו ולא ראית.

פורסם

יש מספיק תמימים כדי לגרום לכך שמישהו ינסה לעקוץ. זה גם לא קשה במיוחד, שמים מודעה באתר יד2 ומחכים בסבלנות.

• רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

חברה' כעת הצלתם גם אותי אתמול הציעו לי רכב טויוטה פריוס שנת 2011 קילומטראז' נמוך מאוד ע"ס 20000 ש"ח ובדיוק כמו הקודם אליי הציע לי להעביר את הכסף דרך חברת הפג לואיד שהיתה נשמעת כ"כ אמינה מבדיקה שערכנו עליה ואותו אדם הזדהה כביכול עם מייל על שמו ושלח קישורים של הפג לויד שהם רוצים שאני יעשה העברה של 50% מהסכום 

וכרגע שנכנסתי לכאן ראיתי את כל מה שכתבתם ופשוט במקום ירדתי מהנושא תודה לכם חברה' אתם ענקים!!!!

• אהבתי 1
פורסם

הזוי איך אנשים נופלים בזה.

כן כלכך בקלות ישלחו את הרכב ארצה ורק אם תרצה אותו הוא ישאר כאן. - מספיק.

בדיוק פרסמתי מכשיר פלאפון למכירה, מקבל הודעה בוואצאפ באנגלית, מדבר עם הבחור והוא טוען שהמחיר גבוה מדי, שראה שאני לא זז יותר מדי הסכים למחיר.

והופ מציע לי לשלוח לו את המכשיר לחו"ל בתוספת של 300 שקלים (ממתי משלוח כזה עולה 300 שקלים? אחרי כל ההתבכיינות על המחיר הוא מוכן להוסיף כלכך הרבה רק על משלוח).

קיצר, שזה טוב מדי, זה פשוט בור. 

פורסם

רצוי להעלות כאן קישורים למודעות. 

תודה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אחרי ששולחים לו מייל התעניינות זה מה שהוא משיב:

היי,
 תודה לך על התעניינותך במכונית שלי (טויוטה קורולה GLI 2013; קילומטראז ': 92,900 קמ"ר; מנוע: 1600 ס"מ, בנזין; תיבת הילוכים: אוטומטית; יד אחת, בעלות פרטית). המכונית במצב מעולה וזה ממש כמו בתמונות, נקי וצילום מאוד, כל השירותים שנעשו בזמן (החלפתי לאחרונה שמן, רפידות בלם, פילטרים ...), כל מה שעובד עליו, אין צורך בתיקונים , צבע מקורי. בכנות מנקודת מבט אני בטוח שתרכוש אותו במקום. אני לא מחפש לעשות עסק או להרוויח עם המכונית, אני רק מנסה למצוא קונה ולמכור אותו בקרוב, מכיוון שאיני צריך אותו יותר. המחיר הוא 30,000 שקל. 
אני מסלוניקי, יוון אבל עבדתי בישראל, היה לי חוזה במשך כמה שנים וקניתי את המכונית הזו במהלך שהותי בישראל. אני מהנדס, עובד בממשלת יוון. עכשיו אני עובד על משטח נפט, הים האגאי. הממשלה פתחה פרויקט חדש בפלטפורמת הנפט הזו ונאלצתי לחזור לכאן לשנים הבאות, לכן עלי למכור את המכונית בה השתמשתי בישראל. המכונית על שמי, עדיין רשומה בישראל, בעלת רישיון תקף ישראלי.
תודה ומצפה לשמוע ממך!
סוזי
נ.ב: אתה יכול לראות מצורף בדואר אלקטרוני זה, את כל התמונות שיש לי ברכב שלי (כפי שאתה יכול לראות, המכונית במצב טוב מאוד
  • תוכן חדש...