Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

הרכב המדובר הוא גולף פלוס מנוע 1.6 BSE מודל 2007.

נקנה ב2.2015 עם 98000 ק"מ. הכנסתי אותו לטיפול החלפת רצועת תיזמון במוסך רון ביום הרכישה.

היום עברו 5 שנים והק"מ עומד על 147000.

אני מנסה להבין מתי צריכים להחליף בפעם הבאה רצועת תיזמון.

בשירשור שעלה בחיפוש כאן בפורום מישהו כתב שיש להחליף לאחר 5 שנים בלי לתת לכך סימוכין כלשהו.

בהוראות היצרן בגרמנית כתוב שיש להחליף לראשונה לאחר 90000 ק"מ. ולאחר מכן כל 30000 ק"מ לפתוח מכסה טיימינג, לבדוק את מצב הרצועה ולהחליף על פי צורך. נשמע לי הזוי, כי אם אתה כבר פותח, אז תכין מראש קיט טיימינג. ואם כבר פתחת והכנת קיט טיימינג אז כבר תחליף וזהו.

בספר הרכב של היבואן כתוב "החל ממודל 2002 יש להחליף רצועת תיזמון כל 120000 ק"מ". בלי להתייחס לתקופת זמן או בכלל לדגם המנוע.

שיקול נוסף - על פי החשבונית של מוסך רון מ2015 אני מבין שלא הוחלפה משאבת מים יחד עם קיט הטיימינג.

אני מבין שנשארתי עם הימור.

אם אחליט להחליף השנה רצועה, אזמין קיט טיימינג כולל משאבת מים מחו"ל ואתן למוסך להחליף.

מה דעתכם? השנה או בעוד שנה?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...