Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה? אפס ק"מ זה רכב חדש. אם לא מדובר באיזה מקום נכלולי במיוחד, מה זה משנה אם יחתמו על הטפסים במטולה או בב"ש?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ברמת העיקרון אתה צודק אבל לצורך העניין ידוע לי שיש מלאי של יותר רכבים בגלילות כי הוא סניף מרכזי ביחס לרמת גן שהוא סניף קטן אם הם יודעים מה הם מחפשים בדיוק אז יופי אבל שם המלאי יותר נרחב

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם

אם הולכים לבחור רכב עדיף ללכת לאולם התצוגה של היבואן (רק לשים לב להבדל בגרסאות), ואז אפשר גם לעשות נסיעת מבחן.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

עשו כבר נסיעת מבחן וסגורים על הדגם. רק רציתי לדעת אם הם אמינים או אם צריך לשים לב למשהו במידה ויש למישהו ניסיון. תודה על התגובות.

פורסם

רכב חדש אפס קילומטר אין משהו מיוחד אלא אם הוא שימש את העובדים לקרטינג בנופשי חברה וטיפסו לו את הקילומטר

***עריכת מערכת התגובה המיותרת נשארה ולא נמחקה על מנת להדגים סוג תגובות שאין מאחוריהן דבר וחצי דבר***

פורסם

נסיון הפחדה מיותר. וברכב חדש מהיבואן אין סיכוי שהעובדים עשו הקפות ואיפסו קילומטרז'? בשני המקרים מדובר על רכב 0 ק"מ.

בקיצור - קשקוש.

פורסם

אם הקניה היא של רכב שבמלאי. מומלץ לשים לב למועד העליה לכביש ולחפש את הרכב "הכי טרי שיש".

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
רכב חדש אפס קילומטר אין משהו מיוחד אלא אם הוא שימש את העובדים לקרטינג בנופשי חברה וטיפסו לו את הקילומטר

***עריכת מערכת התגובה המיותרת נשארה ולא נמחקה על מנת להדגים סוג תגובות שאין מאחוריהן דבר וחצי דבר***

התגובה נכתבה בהומור לחלוטין

פורסם

אין לי ניסיון איתם, אבל אני יכול להגיד לך שקיבלתי שירות מעולה מטרייד מוביל שחיפשתי לקנות רכב היה עם מי לדבר בכל התהליך והם עזרו בהכל אתה יכול לבדוק גם איתם

• תוכן חדש...