Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] העברת בעלות ממני לאבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין כל בעיה לרכוש ביטוח לרכב על שם מי שאינו בעל הרכב. בוודאות. עשיתי זאת כבר מספר פעמים.

בנוסף, תמיד ניתן להוסיף את אביך לפוליסה, דהיינו - קורקו ו/או אבא של קורקו.

דבר נוסף - אם הרכב שווה 12,000 ש"ח אני לא בטוח שכדאי בכלל לעשות ביטוח מקיף. עד 10% מערך הרכב עוד ניחא אבל במחיר שציינת - כלל לא בטוח.

תבדוק הצעות על צד ג' בלבד

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

זה נכון מצד אחד בגלל המחיר שם הרכב, אבל מתד שני, אם קורה משהו לרכב, אין לאבא שלי כסף לקנות רכב חדש (נגיד 15 אלף), אתה מבין? בעייתי.. :-(

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פורסם

למה לערב שמחה בשמחה? לדעתי עדיף שלכל אחד מכם יהיה ביטוח משלו, כך במקרה תאונה לא יצטרכו להתעסק עם הביטוח בהסברים וסיפורים.

פורסם

הסברתי בהתחלה למה הרכב ו הביטוח על שמי אפילו ש הרכב אצלו, בגלל דברים שקרו השנה, רוצה להעבחר הכל על שמו, אבל בגלל הביטוח לאומי, לא יודע אם אפשר.

אבל אני כן עדיף שהכל יהיה כל שמו וזה תכלס. :-)

אמור להיות פחות כאבי ראש, אבל לך תדע :-(

פורסם

קרוב לודאי שלרכב שערכו 12,000 ש"ח עבר עשיר (מבחינת הגיל ומספר הבעלים) ואין הרבה המשמעות ליד נוספת. מצד שני, סביר שזה רכב בסוף דרכו, וכדאי שאבא ינסה להתחיל להכין קצת כסף להחלפתו. ההשבתה בהחלט יכולה להיות בגלל איזו תקלה לא גדולה, אבל יקרה לתיקון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הרכב 2011 עם 89 אלף ק"מ.

לפני חודש בערך שמנו לו קלאץ' חדש.

אבא שלי כמעט ולא נוסע, 4/5 אלף בשנה, הרכב מאוד רחוק מ להיות בזמנים אחרונים שלו תכלס.

קנינו אותו ב2014 עם 56500 ק"מ... שתבין..

בשנה ראשונה שניינו נסענו עם הרכב, אחרי זה רק הוא.

פורסם

סוף דרכו לא בהכרח אומר שהרכב חלילה יעבור אובדן להלכה / מוחלט בעקבות תאונה,

גם תקלה כזו או אחרת במנוע או אחד ממכלולי הרכב עלולה לגרום למצב שבו אין שום טעם לתקן את הרכב.

תקלה שעלות תיקונה 40+% מערך הרכב כבר בכלל לא בטוח שכדאי לתקן.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

הבעיה היא שרכב כזה יכול בקלות להפוך לבור בלי תחתית, ותקלה רודפת תקלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...