Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיבה היא שהרכבים האלה בלויים ומצריכים הרבה תשומת לב.

הרוב המוחלט של מי שמחזיק מכוניות 25 שנה נוסעים מאוד מעט. כשעושים 3000-4000 ק"מ השנה גם רכב ישן שמטופל טוב לא צריך יותר מידי תשומת לב, במיוחד אם חונה בחניה מקורה.

לא אתפלה אם על השעון של סובארו שבהודעת הפתיחה יש רק 120 אלף ק"מ ורוב החלקים שלה מקוריים מפס הייצור.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקישור לא תקין.

לגבי הרכבים הישנים מאד - כנראה שאתה צודק, אף אחד לא רוצה לצאת מהעיר עם רכב בסכנת התקעות גבוהה. אחותי, למשל, משתמשת בליאנה שהיתה של אבא שלי (עברה השבוע טסט של גיל 18) רק בתוך המושבה.

מי שהזכיר את הטויוטה אושריקו אכן רכב שמזדקן יפה מאד, בתנאי שמטפלים בפח שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד לאחרונה, עמדה באיזור התעשיה בנצרת עילית מרצדס מסחרית 309D שנת 83 שהיתה יד ראשונה. כל הילדות שלי אני זוכר אותה חונה מול אותה מסגריה.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
הקישור לא תקין.

לגבי הרכבים הישנים מאד - כנראה שאתה צודק, אף אחד לא רוצה לצאת מהעיר עם רכב בסכנת התקעות גבוהה. אחותי, למשל, משתמשת בליאנה שהיתה של אבא שלי (עברה השבוע טסט של גיל 18) רק בתוך המושבה.

טויוטה אושריקו רכב חביב על המגזר [emoji16][emoji108]

"אחלה טויוטה" [emoji106]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• אחראי פורום
פורסם
היא גם הייתה הנמכרת ביותר בישראל בהפרש גדול מכל השאר וזאת הסיבה שהיא הייתה הרכב הנגנב ביותר.

הסיבות לגניבות היו אמינות ושרידות כמעט מוחלטות (ולכן היו סחורה חמה בשטחים) והיעדר מסגרות בחלונות שהקל על הפריצה פנימה.

זה שהיו הרבה רק הקל על המלאכה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

לפני היונדאי בחתימה הייתה לנו אימפרזה מ1995.

הוחלפה בגלל מחסור בהגה כוח ורצון לרכב קטן יותר.

נמכרה עם 110KKM.

מכיר לא מעט אנשים שמחזיקים רכב ראשי חדש יחסית ורכב בית-עבודה ששווה גרושים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
הקישור לא תקין.

צודק, מתקן:

https://www.facebook.com/100028478243637/videos/239034433722496/

Polo 9N 1.4

פורסם

עד היום יש בי געגועים לקולט 98' ידנית שהייתה לי. 300K ק''מ ואפילו גרם של שמן לא היה חסר מטיפול לטיפול. זה היה הרכב הראשון שלי. קניתי אותו שבוע לפני שהוצאתי רשיון אפילו ועשיתי לו חיים לא קלים ועדיין, אמינות מופתית.

מה גם שאנשים רוצים את הדברים שהם רגילים אליהם. הדמיון המכאני קרוב מאד מהשנים 70-תחילת ה90. אלו שהיו רגילים לרכבים כאלה, התקשו מאד לקבל את הדור החדש של המכוניות והפילוסופיה השונה שבאה איתם. ראו גם איך אנו נגיד לרכבים חשמליים שינהגו בעצמנו ביחס לאלה שיוציאו רשיון עוד עשור נניח.

פורסם

אצלי בישוב יש לפחות 5 סובארו DL ועוד כמה וכמה מאזדות 323 שנמצאות אצל הבעלים שלהם עשרות שנים. גילוי נאות, יש לא מעט תימנים בישוב...(;-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
נתקלתי בסרטון של אדם מבוגר שנוהג על סובארו לאונה ידנית הוא היד 1 הוא זה שהוציא אותה ב92 מהחברה ונוהג בה עד היום. האם נדיר למצוא בעלי רכבים שנוהגים על רכב שקנו שנים רבות?

האם הבלאי שהרכב עבר לא עדיף למכור ולהתקדם ?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

יעקב מירושלים עם אוטוביאנקי צהובה משנת 1979, יד ראשונה, שמר על הקבלות ועל הספר רכב המקורי.

עד היום איתה.

זוכר את היום שנסע לתל אביב לאסוף אותה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לחמותי וחמי הונדה סיוויק 1998 שנרכשה מהסוכנות.

מעבר לטיפול במוסך יבואן ממש לא מדובר ברכב שנשמר בקנאות. או מלוקק

לא חובבי רכב בשום אופן. התייחסות פונקציונלית לגמרי.

נסועה נמוכה אבל לא בצורה קיצונית.

אין להם שום כוונה להחליף כל עוד ימשיך להיות אמין.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

• תוכן חדש...