Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון לאלה הריקים, ללא האירגוניות המובנות בפנים. הם יכולים לשמש לכלים, למקדחה, לפק"ל קפה.

כל דבר.

היכן מומלץ לרכוש אותם? האם בארץ? או בחו"ל?

מי מייצר היום סחורה טובה אבל במחיר סביר? למה אגב הם באמת כל כך יקרים?

תשומת ליבכם בבקשה גם לסוגר. הסוגר הפלסטי שיש לכמה מהם לא ממש מוצלח, בלשון המעטה.

תודה מראש.

פורסם

יש לנו שלושה (2 קטנים,אחד גדול) של סטנלי,בני כמה שנים טובות

מחזיקים מצוין (ולכן קצת יקרים) - אין ארגונית...סה"כ מגש פלסטיק קטן שמפריד בין הפתיחה לעומק הארגז.

בדוק בזאפ \ חנויות כלים,כל אחד מוכר חברות אחרות,תגדיר תקציב,ותחפש מה שמתאים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

וואלה כתר הכי מוצלחים אצלי

בתור בעל מקוצע, בשטח, אתרי בניה וכו'

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דוקא לי יש כתר ענתיקה, והקליפסים שסוגרים אותו נהרסו מאוד מהר. כשהייתי בניו יורק רכשתי ארגז בד (שלד מתכת) פתוח של מילווקי. מעולה! גיסי גנב לי אותו (-;

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

רוצה לאמר מילה טובה על כתר, אני מפוצץ אותו בעבודה עד אפס מקום + גבעה, הקליפסים נסגרים בלחץ מרוב שהוא מפוצץ.

הארגז אצלי יד2 הגיע כבר משומש כמו שצריך, משמש אותי כחצי שנה ולפי איך שהוא נראה, הוא בן שנתיים לפחות.

אני לא רואה סימני עייפות חומר וכל תאי הברגים נסגרים כמו שצריך ולעולם לא נפתחו מעצמם.

פורסם

אכן, כתר וסטנלי הם גם ההמלצות שלי. המחיר לא כזה בשמיים, איכות טובה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אסייג את ההמלצות על כתר. בארגז שלי תריסי הפלסטיק של הברגיות מתפוררים, וגם אחד הקליפסים של הארגונית מתנתק בפתיחה אם הארגז התחמם מאוד בשמש (והוא לא חוזר בקלות [emoji35]).

אין לי מושג בדיוק בן כמה הוא - קיבלתי אותו משומש במצב חדש והוא אצלי בערך ארבע שנים.

פורסם

אז כנראה שכתר מהשנים האחרונות טובים יותר ממה שהיו לפני חמש-שש שנים פלוס

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תודה לכולכם.

לפי התגובות שאני מוצא כאן, אני כניראה קצת לא בענינים, אם מחיר של 100 או 200 ש"ח לארגז "19 הוא מחיר סביר :shock:

אני נמנע מלומר את הקלישאה הדמגוגית, שבסה"כ מדובר בחתכ'ת פלסטיק מעוצבת ולכן גם לא שמעתם אותי אומר זאת, אבל בכל זאת, לא מדובר כאן במדע טילים או איזו טכנולוגיה מתקדמת. חומר פלסטי יציב שמוזרק לתבנית.

אני טועה?

ללא קשר אבדוק אפשרויות רכישה אינטרנטיות. ניראה מה אמצא ואשתף כאן בשמחה.

פורסם

1) לפי התגובות שאני מוצא כאן, אני כניראה קצת לא בענינים, אם מחיר של 100 או 200 ש"ח לארגז "19 הוא מחיר סביר :shock:

2) חומר פלסטי יציב שמוזרק לתבנית.

אני טועה?

1) ניתן למצוא גם במחירים מצחיקים יותר, אבל שים לב לאיכות של מה שתקבל.

2)ומי מבטיח לך שהחומר הוא יציב??? או איכותי? או בעובי אחיד ונכון לשימוש?

אני עובד גם עם חברה שמשווקת זבלונים שונים. לאחרונה התחלנו לרכוש ארגזי כלים קטנים (12") [במקרה הם תוצרת טורקייה] במחיר מגוחך מעבר לכל פרופורצייה. האיכות בהתאם, ולא הייתי מעיז לדבר עליהם מחוץ לשירשור הזה כדי שאנשים לא יתפתו בטעות לרכוש אותם. פלסטיק דקיק, לא נסגר ו\או לא נפתח, מתעוות, לא שווה גם את המחיר המצחיק ששולם עבורם.

אני למדתי לקח לפני מספר שנים, לא לרכוש ברגיות זבל. לא כיף, ולא שווה את זה. היחס לארגזים זהה.

ואכן אני מרגיש שיפור במשהו כמו 3 השנים האחרונות במוצרי כתר, אגב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תודה לכולכם.

לפי התגובות שאני מוצא כאן, אני כניראה קצת לא בענינים, ל

...

לא מדובר כאן במדע טילים או איזו טכנולוגיה מתקדמת. חומר פלסטי יציב שמוזרק לתבנית.

אני טועה?

אתה אכן לא בעניינים. הזרקת פלסטיק זה דווקא שיא הטכנולוגיה הכי מתקדמת שיש. אחד מהסודות הוא התבנית, ויש עוד אלף ואחת גורמים נוספים שמפרידים בין כלי אמיתי שישרת אותך שנים רבות וחיקוי צעצוע שיישבר עוד ביציאה מהחנות.

לענייננו - כתר עושה את העבודה. מחזיק אצלי כבר שנים ללא דופי בשימוש מזדמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לעקוב אחרי מבצעים ברשתות השונות. לפעמים המחירים יורדים משמעותית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
תודה לכולכם.

לפי התגובות שאני מוצא כאן, אני כניראה קצת לא בענינים, אם מחיר של 100 או 200 ש"ח לארגז "19 הוא מחיר סביר :shock:

אני נמנע מלומר את הקלישאה הדמגוגית, שבסה"כ מדובר בחתכ'ת פלסטיק מעוצבת ולכן גם לא שמעתם אותי אומר זאת, אבל בכל זאת, לא מדובר כאן במדע טילים או איזו טכנולוגיה מתקדמת. חומר פלסטי יציב שמוזרק לתבנית.

אני טועה?

ללא קשר אבדוק אפשרויות רכישה אינטרנטיות. ניראה מה אמצא ואשתף כאן בשמחה.

200 שקל זה יקר

https://www.amirtools.co.il/item-3209/%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%96-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-26-%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA

https://www.multitool.co.il/page_52536

יש מקומות זולים בהרבה כמו בדוגמאות שהבאתי

https://www.multitool.co.il/page_54190?%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%94=234732&%D7%99%D7%A6%D7%A8%D7%9F=234787&bsfilter-13049=234732&bsfilter-13055=234787

ארגז 19 עולה 139 ש"ח

https://www.multitool.co.il/page_52484

כאן למשל ארגז 26 עולה 124 שקל

https://www.amirtools.co.il/item-3209/%D7%90%D7%A8%D7%92%D7%96-%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%9D-26-%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%AA

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...