Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה ההבדל בין פירוק גיר להחלפת שמן ופילטרים. לפרק גיר אני לא חושב שאעשה זאת אי פעם. כמה פעמים יוצא לבנאדם צורך לפרק גיר? בשלושים ומשהו שנים שאני נוהג, לא היתי צריך אפילו פעם אחת. כמה פעמים צריך להחליף שמן ופילטרים? פעמיים בשנה. שם הכסף הגדול שכל נהג מוציא, שם ובחלקים קטנים שמתקלקלים ויחסית פשוט מאוד להחליף. ובקשר לשאלה האחרונה של פותח השרשור, ממליץצלך לפנות למוכר הרכב ולשאול שוב אם עשה טיימינג. אם יש לו קבלה ואיפה עשה. אם אין קבלה בנמצא לפנות למוסך שם נעשתה העבודה , לברר ולבקש הדפסה של פירוט העבודה. אם כל הבדיקות לא מעלות וודאות שבוצע טיימינג, תצטרך לבצע זאת במוסך.

כבר הקדמתי אותך ובדקתי גם עם המוסך וגם עם הבעלים. לא עשו.

אז האם עדיין כדאי ללכת למורשה (כי זה טיפול מורכב) או לחפש אלטרנטיבה.

כמה כסף לדעתך בערך אני אצטרך להפרד?

פורסם

ואם הבלמים שלו גמורים?

הרי מטבעינו האנושי... ברגע שחסכנו קצת נפתח התיאבון.

ממליץ שוב על מוסך כללי, כזה שיאפשר לך להתחיל את הדרך שלך בעולם הרכב בצפיה 1 מטר מהצד.

פורסם

זה תלוי במה בדיוק יחליפו, רק רצועה או גם גלגלות רצועה, תלוי בעלות החלקים ברכב שלך (לא יודע). רק לצורך השוואה, כשאני עשיתי בקרניבל דיזל זה עלה 2000+ מע"מ (לפני הנחה של 15%). אולי מישהו אחר בפורום יתן לך מספרים יותר מדוייקים לרכב שלך.

פורסם

מוסך האחים - אליאור רפאלוב.

בחור מאוד נחמד- אדיב ומקצועי.

אני מעריך שהוא יוכל לעזור לך.

מונטיפיורי 1 רמלה.

08-9529944

אליאור הבעלים.

פורסם

בסוף עשיתי במוסך מורשה ברמלה שהמליצו לי עליו.

הלכתי אליו בעיקר כי לאחר חיפוש ראיתי שדווקא טיימינג זה טיפול שמומלץ לעשות במורשה.

יצא לי סך הכל 1950 ש"ח כולל טיפול לרכב, הכל תקין עכשיו חוץ מצמיגים שזה אני החודש שם פלאקן.

• תוכן חדש...