Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני עם עצ'בק ברימיום שעלתה על הכביש בפברואר 2019 - יש מובילאיי לדאבונינו הרב והמר (והממורמר). הפרימיום של 2017 הצליחו להתחמק מהעונש (ונראה שגם מאובזרות יותר בהשוואה לפרימיום של אחרי מתיחת הפנים - יש תאורת מעבר מתכווננת לצדדים, שפריצרים לפנסים הקדמיים, טכומטר וג'אנטים שעקסיים יותר, גימור "יענו קרבון" בלוח מחוונים, red stitching, פנסי ערפל קדמיים שאינם בגודל של אפונים, חיישני רוורס מקוריים עם חיווי במסך של מצלמת הרוורס ונראה לי שזהו).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

באמת עונש, יש את כל זה אפילו בדגם הספיריט העוד יותר ישן משנת 2014.

אתה בטוח? זה רמה אחת פחות

פורסם

שלי יולי 2017 לאחר מתיחת הפנים שלגעתי היתה מחודש מרץ באותה שנה, עם הגאנטים והפנסי ערפל החדשים יש מצלמת רוורס מקורית וחיישני רוורס עם חיווי במסך המצלמה אבל אין לי מושג אם הם מקוריים.לא ניראה לי שיש שפריצרים לפנסים ואני לא סגור לגבי שאר השינויים שציינת.

פורסם (נערך)

Couldn't be בטוחר.

מצרף תמונות להמחשה של לוחות המחוונים של הפרימיום שלי vs. פרימיום של מכר מ 2017.

2017 -

IMG-20190427-WA0013.jpg

2019 -

IMG-20190427-WA0026.jpeg

והשוואה חיצונית בין השתיים (שימו לב לפנסי הערפל בין שני הדגמים) -

IMG_20190421_204937.jpg

היתרון היחיד שאפשר, אולי, לזקוף לטובת הפרימיום המתוחות הוא שתצוגת ה HUD ברורה ונעימה יותר לעין. מבחינת כל השאר, נראה שלקחו צעד ברוורס.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אז לא הבנתי מה לא הגיוני?שאצלי יש חיווי לחיישני רוורס במסך המצלמה?לפי הפנסי ערפל והלוח שעונים לחבר שלך יש 2017 לפני המתיחת פנים ושלי אחרי.

פורסם

אם קיים אצלך חיווי של חיישני הרוורס במסך מצלמת הרוורס, חיישני הרוורס מקוריים ואינם בהתקנה מקומית. אצלי (2019) הם בהתקנה מקומית, בוודאות.

מעבר לזה לא מדובר בשאלה של "הגיוני או לא", it is what it is. פשוט נראה שבפרימיום המתוחות חסכו בפינות מסויימות, עד כמה זה נכון או לא - יותר עניין קוסמטי ככל הנראה.

פורסם

מצרף תמונה של המסך (הצלחת לשלוח אותי לרכב בשעה כזו :wink:)

rev.PNG

ויש לי את פנסי הערפל ולוח השעונים שלך ואין לי מובילאיי...יכול להיות שהיו שינוי קטנים במפרט בין המשלוחים עם הזמן.

פורסם

לחצן של AFS OFF יש לך (איפה שהלחצנים משמאל של ביטול בקרת היציבות, i-stop, ניטור לחץ אויר ובקרת סטיה מנתיב)? אין צורך לרדת לרכב שוב, זה יכול לחכות. :)

פורסם

לי יש את לחצן הAFS, וגם אצלי יש את חיישני הרוורס במצלמה.

2017 נראת בדיוק כמו הרכב שלי, כנראה שבשנה הזו הרכב היה די דומה אך קראו לו פרימיום במקום ספיריט.

מוזר הקטע הזה, למה חסכו באבזור חשוב.

אגב, הדגם החדש מ2018, נמכר בחול עם האנד ברקס חשמלי, בארץ אין את זה אפילו כאופציה.

• תוכן חדש...