Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זאת אומרת מה זה משנה, אם הם כביכול עם יומרות של מומחים לתחום אז זה נותן סוג של גושפנקא של איכות לרכב וזה משנה מאוד גם עבור הצרכנים וגם עבור היבואן/יצרן.

פורסם

אני יכול להיות בדיוק עם אותה יומרה של מומחה ולהגיד שהרכב הספורטיבי של השנה הוא מיצובישי אטראג'.

למי הדעה שלי תזיז? כנראה לאף אחד.

ככה גם שלהם.

תחושות מרכב הן סובייקטיביות,זה נכון שככל שתנהג על יותר רכבים תשים לב להבדלים, ועדיין-סתם עוד דעה.

סתם לדוגמה,

איש א' טוען שהאינטריור של bmw נראה מיושן וכבר 20 שנה אותו דבר ונוסע רק באאודי.

איש ב' טוען שהאינטריור שלהם נוח ואינטואיטיבי ונוסע בbmw.

מי מהם צודק?

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
אני יכול להיות בדיוק עם אותה יומרה של מומחה ולהגיד שהרכב הספורטיבי של השנה הוא מיצובישי אטראג'.

למי הדעה שלי תזיז? כנראה לאף אחד.

ככה גם שלהם.

תחושות מרכב הן סובייקטיביות,זה נכון שככל שתנהג על יותר רכבים תשים לב להבדלים, ועדיין-סתם עוד דעה.

סתם לדוגמה,

איש א' טוען שהאינטריור של bmw נראה מיושן וכבר 20 שנה אותו דבר ונוסע רק באאודי.

איש ב' טוען שהאינטריור שלהם נוח ואינטואיטיבי ונוסע בbmw.

מי מהם צודק?

ההבדל שהם כתבי רכב במגזין רכב עם נסיון רב ואתה כותב בפורום..

פורסם

הדעה של אנשים בפורום נחשבת מבחינתי בדיוק כמו הדעה שלהם ואפילו יותר.

בלי קשר לעובדה שהאנשים שם הם עיתונאים,לא נהגים לשעבר או מהנדסים מפורשה.

תנהג על 300 רכבים תגבש דעה גם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...