Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בשבוע האחרון בלחיצה על הדוושה יש מן רעש מוזר - דמוי שריקה (כמו רוח שנושבת בחלון ומייצרת שריקה)

אין תחושה של משהו לא תקין ברכב, בנסיעה חוץ מאותה שריקה מוזרה

מחיפוש פה ובפורומים בעולם , כל הסימנים מראים שזה קשור כנראה לטורבו

אם ככה אני מודע שאני צריך להכין את הכיס (באסה)

האם משהו חווה בעיה זהה? משהו יכול לכוון אותי לגורם מקצועי שיש לו ניסיון עם סוג הרכב וטיפולים מהסוג הזה?

אני מאשקלון והרכב משרת את אשתי והילדים - מומלץ גם מקום שמספק רכב חלופי במידת האפשר

תודה רבה

פורסם

ניסיתי לצלם את הרעש.. אבל נורא קשה לשמוע ככה שמכסה המנוע פתוח - יותר שומעים ברור שבתוך הרכב בשקט בפנים

פורסם

בס"ד

אני כמעט בטוח שהמניפה של הטורבו פוגעת במעטפת שלו.

הטורבו עלול לקרוס.

יש לך כמה אופציות:

1. ללכת למורשה, ולבקש רצון טוב, יש סיכוי טוב שיאשרו לך החלפה חלקית או מלאה על חשבונם, במידה והרכב טופל רק במורשה.

2. לקנות טורבו מחודש ולבצע הרכבה במוסך כלשהו.

עלויות: ממקרה של חבר, עדיף לבצע החלפה במורשה לטורבו חדש, העלויות מול מחודש קרובות מאוד.

תחזור לעדכן...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

תודה על ההמלצה.

אכן, נשמע כמו טורבו :cry:

הניסיון שלנו ובדיקות שערכנו מול ספקים מלמדות שטורבו חדש ומשופץ לא רחוקים במחיר אחד מהשני, כשהחדש מגיע עם הסעפת בעוד המשופץ לא, והאחריות, כמובן, שונה (שנה מול 3/6 חודשים).

שאלות נוספות, המלצות והתייעצויות - בשמחה 053-3405179 או בהודעה פרטית (אם אני לא עונה, גם וואטסאפ זה בסדר :) ).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם
שי,גם לפני חצי שנה הלך לבחור אחד עם מונדאו הטורבו עם 100 אלף קמ.זה האורך חיים שלהם?

גם בפוקוס 2017-2018 זה ככה?

בס"ד

אורך חיים של הטורבו הזה, הוגדר ע"י פורד ל-200KKM, במציאות?, הדבר משתנה מאדם לאדם, בעיקר אם הוא "מתחרע" על הטורבו או לחילופין, נוהג רגוע רוב הזמן, בנוסף יש את תדירות ואיכות השמן המוחלף, בקיצור, הרבה משתנים.

פורסם

כן..רק שאוטומטיק החליף שמן כל 7 אלף וממש תחזק את הרכב שלו בצורה ראויה ועדיין הטורבו הלך.

פה הרכב מליסינג.

ה200 אלף האלה ספק אם יגיעו אי פעם.

הרכבים האלה קיימים גם בגרמניה,ידוע לך כמה עולה טורבו שם?

לדעתי אם לקנות שם ולהרכיב לבד אפשר לצאת בפחות מחצי עלות.

פורסם

בס"ד

אני מכיר את הבחור אישית, עלתה סברה, ששימוש תכוף יחסית בתוסף, גרם לחתיכות פיח (בדגש על חתיכה) לפגוע בלהבים של הטורבו.

נ. ב: ראיתי את הטורבו שלו לאחר פירוק.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

תודה לכולם. אנסה לבדוק עם הגורמים

לא ציפיתי שברכב כזה עם 105 אלף ק"מ ילך משהו כל כך קריטי (גם מבחינת המחיר)

פורסם

משהו נוסף: כפי שציינתי חוץ מהרעש , אנחנו לא מרגישים שום דבר שונה ברכב. מה גם שהרעש נשמע בעיקר בהתחלת נסיעה , כשמאיצים לא שומעים את הרעש הזה

פורסם

הרכב של אוטומטיק נוסע גם נוסע, לפי הסברה, ניקוי עם תוסף גרם לחלקיקים לקרוע לו את המניפות של הטורבו, שקרס לחלוטין.

תלך לאבחון במורשה, תקווה לרצון טוב ותקבל טורבו חדש לגמרי.

למה אתה לא בקבוצה שלנו של האקובוסט? רותם - לטיפולך ? :)

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
הרכב של אוטומטיק נוסע גם נוסע, לפי הסברה, ניקוי עם תוסף גרם לחלקיקים לקרוע לו את המניפות של הטורבו, שקרס לחלוטין.

תלך לאבחון במורשה, תקווה לרצון טוב ותקבל טורבו חדש לגמרי.

למה אתה לא בקבוצה שלנו של האקובוסט? רותם - לטיפולך ? :)

לא מכיר קבוצה כזאת :) אשמח

לגבי עניין הרצון טוב, מה הכוונה ? מה זה אומר חדש? זה אומר שאני משלם או שיש איזה משהו שאני לא מכיר שהמורשה עושה? (אני אתפלא אם זה הגיוני)

תודה

• תוכן חדש...