Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2718 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סוויפט 2014 לפני 5 אלף קילומטרים החלפתי להם רפידות של trw והצלחות הם המקוריות וכמובן עברו חריטה ואחרי 3 אלף קילומטרים או קצת יותר התחילו חריקות בבלימה ועכשיו הם מחמירות, זה יכול להיות שככה הרפידות נשחקות? וחוץ מזה בזמנים של מזג אוויר קר בהנעה הראשונית של הרכב יש לי חריקה של כמה שניות ברגע שאני מזיז את ההגה ביציאה מהחנייה. מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה לכל העוזרים!

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

פורסם

חריקה בהגה- יכולה להיות מרצועת אביזרים יבשה שהגיע זמנה.

לגבי בלמים- החלפת קדימה או אחורה ? הייתי מפרק את כל 4 הגלגלים לבדיקה יסודית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

רעש של שריקה בהנעה קרה יהיה מרצועת אביזרים כאמור, אולי אפשר למתוח טיפה וזה הכל.

לגבי בלמים אני בספק שהרפידות נשחקו כל כך אחרי כל כך מעט קמ, גם לרכב עם גיר רציף.

תבדוק גם מה מצב הברקסים מאחורה, אולי שם הגיע הזמן להחליף וזה הכל.

על הדרך הייתי מפרק את הגלגלים ובודק שאכן הרכיבו את הרפידות נכון ושהן ממוקמות על הדיסק בלי לגעת בשום דבר בדרך.

• תוכן חדש...