Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב חדש ( שבוע על הכביש ) ועברתי כ500 קילומטר נכון לעכשיו.

תמיד היה לי בראש שצריך לבצע לרכבים חדשים הרצה של 1500-3000 קילומטר, לאחרונה שמעתי מהמון אנשים שהרכב מגיע לאחר "הרצה" אצל היצרן.

אני אישית ברכב לא מבצע הרצה לפי הספר ( לא עובר 3000 סל"ד וכו') אני נוסע רגיל ומנסה פשוט באמת לא "לאנוס" אבל כן עובר את ה3000 אלף סל"ד אחרי הכל יש ל vRS ...

בכל מקרה מה הדעות שלכם פה בפורום על העניין הנ"ל ?

כמו כן הרבה ממליצים לי להחליף שמן אחרי 2000 קילומטר + פילטר שמן, מה הסיבה לכך והאם באמת מומלץ לדעתכם ?

כמובן חשוב לי לשמור על הרכב כמה שיותר כי בכוונתי להחזיק אותו כ 3-4 שנים.

פורסם

אני די בטוח שאין הרצה אצל היצרן. זה vrs, לא gtr.

לא נדרש משהו מיוחד מלבד נסיעה רגועה אך לא מונוטונית (כלומר לא להחזיק מינימום סל"ד ולא רק כבישים בין עירוניים במהירות שיוט. נהפוך הוא - דווקא טוב הרבה נסועה עירונית ושינוי בסל"ד מ0 עד ל-3000 ולא מומלץ יותר מזה) במהלך סדר גודל של 1000 - 2000 ק"מ, ואם אפשר להתאפק אז 3000 יותר טוב.

לפני שאתה מתחיל לנצל את היכולת של ה-vrs, הייתי מחליף שמן ומסנן, באיזור ה-3000-5000 ק"מ. החלפה הבאה אחרי 15000 אלא אם אתה ממש מתגרזן ואז הייתי מקדים ל-10000.

כמובן שברכב כזה רצוי, אם אתה ממש מתכוון לאמץ אותו, להתייעץ ספציפית בנוגע לשמנים מומלצים וטיפים מיודעי חן.

• תוכן חדש...