Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה לא מובנת - פאביה 1.2TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סקודה פאביה עם מנוע 1200 TSI. לפני כחודש החלה אצלי תופעה שההנעה הראשונה לא נתפסה וישר הרכב נכבה, בהנעה השניה הרכב היה מניע מהר יחסית. במהלך החודש בהדרגתיות הבעיה החמירה ליותר פעמים ביום.

במקביל הרכב היה עושה לי בעיות נוספות כמו:

קושי גדול מאוד לסחוב בעליות (לא תמיד, אך ברוב הפעמים),

איבוד מים (לא דרסטי - מהמקסימום למינימום בשבועיים),

היה קושי לרכב במעברים בין הילוך ראשון-שני-שלישי (קרה 3 פעמים במהלך יציאה מרמזור שהוא הגיע למקסימום הילוך שני)

לגבי השמן - לפי הבדיקה של מד הברזל זה היה תקין.

היום (לאחר שנסעתי ברכב) ניסיתי להניע אך הפעם לא הניע בכלל (ניסיתי המון פעמים, גם בהפרשי שעות).

יש לציין שלפני כחודש וחצי הוחלפו אלטרנטור ומצבר חדשים (לאחר שהרכב נעצר תוך כדי נסיעה - לא יודע אם קשור לתקלה)

מחר האוטו מגיע למוסך עם גרר.

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?

איך עליי לגשת עם הבעיה למוסך?

תודה רבה לעוזרים!!! (אני ממש חלש בכל הידע ברכב...:-(:-(:-()

פורסם

לא יודע מהיכן אתה בארץ אבל אם מהמרכז אז רק מוסך רון,שמומחה ברכבים האלו יוכל לעזור לך באבחון ופתרון התקלות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בדיוק מה שהתכוונתי לרשום (לגבי מוסך רון).

הבעיות הופיעו לאחר החלפת אלטרנטור ומצבר? עדיין יש לך אחריות על העבודה הזו?

לא הבנתי מהתשובה שלך אם יש או אין לך היסטוריית טיפולים, אבל נראה שהרכב זקוק ליישור קו רציני.

פורסם

אני מאזור הצפון.

כן זה התחיל פחות או יותר לאחר החלפת האלטרנטור והמצבר.

יש לי הסטוריית טיפולים, הרכב מטופל בזמן כל 15 אלף ק"מ.

השירותי דרך של הגרר אמר שיש מצב שזה משאבת דלק.

דעתכם?

מה העלות של החלפת משאבת דלק פחות או יותר? עדיף חדש או משומש?

פורסם

כנראה,שיש יותר מתקלה אחת- אני לא רואה קשר בין משאבת דלק (אם היא באמת הבעיה) או בין מצבר ואלטרנטור שהוחלפו (לא ברור בכלל למה) לבין אובדן של נוזל קירור מסיבות כאלו ואחרות ויש לעשות בדיקת לחץ למערכת הקירור כדי לדעת מהיכן הדליפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

צריך לחבר את הרכב למחשב יעודי, ממליץ לבקר במוסך מתמחה רכבי vag (קבוצת וולקסווגן). דיאגנוסטיקה ברכבים האלה עושים דרך המחשב הזה, בו רואים בפרוש את כל התקלות. לא צריך לנחש, אנחנו לא בשנת 1990.

לא ממליץ להכנס עם הרכב הזה למוסכים כללים, כי לרוב אין להם ציוד יעודי ואת הניסיון ובסוף הם מחליפים חלקים לא קשורים ויוצא יותר יקר.

לגבי מים, אם המצב כמו שאתה מתאר אותו זה איבוד מים דרסטי. רק חשוב לציין שמקסימום במיכל בחלק מהמיכלים נמצא בחלק התחתון של המיכל, ממש ס"מ מעל קו המינימום. אין צורך למלא מיכל נוזל קירור מלא, כי הוא יתאדה עד שיגיע לרמה נכונה. ממלאים מים רק כשהמחשב של הרכב נותן התראה למלא מים.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

פורסם (נערך)
אני מאזור הצפון.

כן זה התחיל פחות או יותר לאחר החלפת האלטרנטור והמצבר.

יש לי הסטוריית טיפולים, הרכב מטופל בזמן כל 15 אלף ק"מ.

השירותי דרך של הגרר אמר שיש מצב שזה משאבת דלק.

דעתכם?

מה העלות של החלפת משאבת דלק פחות או יותר? עדיף חדש או משומש?

ממליץ בחום לעשות ביקור במוסך יזיד בכפר ראמה - תותח בטיפול בוואגיות 052-3740818 איש דיאגנוסטיקה וטיפול מצוין, יחסוך לך המון כסף אין אצלו ניחושים כל טיפול קולע בול!

עריכה אחרונה על ידי yehonatankapara
  • תוכן חדש...