Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי חדש או רכב רכב פרימיום\מנהלים יד 2

NIMRODVA
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

הגעתי לנקודה שאני רוצה להיפרד לשלום מהיונדאי i30cw 2011 המשרתת אותי נאמנה (ובשעמום רב ) מזה 5.5 שנים .הרכב נקנה מאלדן בשנת 2013 עם 40000 ק"מ והפגין אמינות כמעט מוחלטת ,בכל שנות בעלותי הוחלץ אלטרנטור ( לפני שנה ) מצבר לפני שנתיים ומיסב גלגל אחורי לפני כ 3 שנים .

אני רוצה להתקדם לרכב משפחתי חדש או לחלופים רכב פרימיום או מנהלים יד שניה בן 3 שנים , לא יותר.

השאלה מאיפה מתחילים ?

עשיתי לי איזה קובץ אקסל קטן עם מכוניות חדשות שבאות בחשבון.

רכבים חדשים:

סקודה אוקטביה 1.5

סיאט ליאון 1.5

פולקסווגן גולף 1.5

יונדאי I30 1.4

הונדה סיוויק 5 דלתות 1.5 ידני

מאזדה 3 2.0 - אמור לצאת דגם חדש סוף שנה בחול - אולי יוזיל את המלאי הקיים?

פורד פוקוס - יצא בחול דגם חדש עם תיבה פלאנטרית 8 הילוכים

פיזו 308 1.2

וולוו V40 1.5 קינטיק (מותח לי את קצה התקציב )

כרגע רכב יד שניה שחשבתי עליו :

מאליבו 2.0 2015

וולוו v40 r-design

וולוו s-60

מאזדה 6 2.0

רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות ועם מעוט פקקים יחסית , כרגע פעם בשבוע יש לי פקק של כחצי שעה וזהו.

מה שחשוב לי ברכב זה :

נוחות

שיהיה שקט יחסית במהיריות שיוט של 110-120

ביצועים טובים

פנים מפנק ומאובזר

מולטימדיה טובה

לגבי בטיחות - חוץ מכריות אויר , כל השאר פחות חשובות לי (אני דוגל בלהתרכז בנהיגה ולא בסביבה) ואני חושב שהן עוד די בוסריות בשביל להסתמך עליהם ב100 אחוז

צריכת דלק לא כזאת קריטית לי אבל רצוי לא לרדת ממתחת ל 1\ 10 משולב אמיתי , לא נתוני יצרן.

לגבי אמינות וירידת ערך:

ירידת ערך - כמובן שארצה כמה שיותר נמוכה אבל מצד שני לא רוצה להקריב בשביל זה את ההנאה מהרכב.

אמינות - 3 שנים ראשונות על רכב חדש יש אחריות ,אולם לא יודע אם אחזיק את הרכב לתקופת האחריות או שאמשיך אחתו מעבר לכך.ברכב יד שניה לאמינות יש חשיבות גבוהה יותר.

לעזרתכם אודה

רכבים נוכחיים :Geely 350 Pro   , Tesla Model 3 SR

רכבי עבר:Alfa romeo Guilia 1.3 TI 1970,Lancia Beta 1.6 1982

Lancia Beta coupe 2.0 1984,Lancia Thema Turbo 2.0 16v 1994

Citroen Xsara picaso 2.0 2009,Fiat Punto 1.4 auto 2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאזדה 6 חדשה מליסינג 0 תכנס לך בתקציב (בהנחה שתקרת התקציב היא באיזור 140K) מתיחה קלה של התקציב כבר תקנה לך סונטה הברידית מליסינג 0.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך קישור ?

ממה שראיתי זה 160K ל 0 ק"מ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם משפחתית מספיקה לך, אני במקומך הייתי משלב את שתי האפשרויות ומחפש משפחתית בת שנה-שנתיים. זה יכול לחסוך לך עשרות אלפי שקלים, בטח בדגמים פחות מבוקשים.

אישית, 308 פרימיום (נוחות) או פוקוס טיטניום (התנהגות) היו ההעדפה שלי, בהנחה שאתה לא מחפש רכבים חזקים במיוחד.

אם כן, מאליבו או s60 יהיו חזקות יותר, אבל שתיהן יקרות משמעותית, ואני לא לגמרי בטוח לגבי האמינות של המנוע במאליבו.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם משפחתית מספיקה לך, אני במקומך הייתי משלב את שתי האפשרויות ומחפש משפחתית בת שנה-שנתיים. זה יכול לחסוך לך עשרות אלפי שקלים, בטח בדגמים פחות מבוקשים.

אישית, 308 פרימיום (נוחות) או פוקוס טיטניום (התנהגות) היו ההעדפה שלי, בהנחה שאתה לא מחפש רכבים חזקים במיוחד.

אם כן, מאליבו או s60 יהיו חזקות יותר, אבל שתיהן יקרות משמעותית, ואני לא לגמרי בטוח לגבי האמינות של המנוע במאליבו.

פורד פוקוס יצא כבר דגם חדש בחו"ל ומשווק כבר מספר חדשים,מעניין מתי היבואן פה יחליט להביא אותו ארצה.

אני מודע לירידת ערך אבל הצבתי לעצמי יעד כמו שכתבתי בהתחלה , משפחתית חדשה או "מנהלים" יד שניה .

אם כבר משפחתית יד שניה אז אולי v40 כמו שכתבתי - הבעיה שאין היצע מי יודע מה של הרכבים האלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-v40 היא מכונית ל-4 אנשים עם תא מטען קטן - יותר קומפקטית מאשר משפחתית.

וולוו XC40 T3 Momentum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-v40 היא מכונית ל-4 אנשים עם תא מטען קטן - יותר קומפקטית מאשר משפחתית.

ידוע - היא בקטגוריה של גולף , אבל אין מה להשוות מבחינת איכות הפנים ואני מניח גם המכניקה.אתה בטח יודע כבעלים של אחת כזו.

כמו כן עוד מהשו שאבקש את עזרתכם היא נושא המימון וסוג הרכישה.

יש לי בואו נגיד 50K מזומן , ואני מתלבט אם ללכת על כיוון סוג הרכישה בכל הנוגע לרכב חדש , האם ללכלת לכיוון ליסינג (מה שמגביל מבחינת היצע ורמות גמור ) אן לקנות חדש מהיביואן , תנאי המימון היום לרכב חדש מאוד אטרקטיביים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מודע לירידת ערך אבל הצבתי לעצמי יעד כמו שכתבתי בהתחלה , משפחתית חדשה או "מנהלים" יד שניה .

כמו כן עוד מהשו שאבקש את עזרתכם היא נושא המימון וסוג הרכישה.

יש לי בואו נגיד 50K מזומן , ואני מתלבט אם ללכת על כיוון סוג הרכישה בכל הנוגע לרכב חדש , האם ללכלת לכיוון ליסינג (מה שמגביל מבחינת היצע ורמות גמור ) אן לקנות חדש מהיביואן , תנאי המימון היום לרכב חדש מאוד אטרקטיביים.

תראה, לא רוצה להכנס לך לכיס, באמת.

אני, בסיטואציה קצת יותר מוצלחת מבחינה מימונית (כלומר, יכולתי לקנות רכב חדש במזומן) העדפתי לקנות רכב יד שניה בן 4 וחצי.

אז כן, יש קצת שריטות, וגם הפלסטיקה לא לגמרי חדשה, והיה צריך להחליף צמיגים, מצבר, רפידות קדמיות ומשולשים, אבל אני חוסך עשרות אלפי שקלים בירידת ערך.

אז בחשבון שלי, עם ההכנסה שלי, אין הצדקה לשלם עוד עשרות אלפי שקלים בשביל למנוע קצת שריטות, אפילו אם אני אצטרך לספוג תקלה או שתיים.

אם הייתי צריך לקחת הלוואה, לא הייתי שוקל רכב חדש לרגע. ב-50 אפשר לקנות 308 בת 3-4, שתהיה סבירה לגמרי ולא מאוד רחוקה מרכב חדש, ולחסוך את כל ההחזר החודשי, או עשרות אלפי שקלים בכמה שנים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, לא רוצה להכנס לך לכיס, באמת.

אני, בסיטואציה קצת יותר מוצלחת מבחינה מימונית (כלומר, יכולתי לקנות רכב חדש במזומן) העדפתי לקנות רכב יד שניה בן 4 וחצי.

אז כן, יש קצת שריטות, וגם הפלסטיקה לא לגמרי חדשה, והיה צריך להחליף צמיגים, מצבר, רפידות קדמיות ומשולשים, אבל אני חוסך עשרות אלפי שקלים בירידת ערך.

אז בחשבון שלי, עם ההכנסה שלי, אין הצדקה לשלם עוד עשרות אלפי שקלים בשביל למנוע קצת שריטות, אפילו אם אני אצטרך לספוג תקלה או שתיים.

אם הייתי צריך לקחת הלוואה, לא הייתי שוקל רכב חדש לרגע. ב-50 אפשר לקנות 308 בת 3-4, שתהיה סבירה לגמרי ולא מאוד רחוקה מרכב חדש, ולחסוך את כל ההחזר החודשי, או עשרות אלפי שקלים בכמה שנים.

צודק ומודע לכל זה - עברתי כבר את שלב השיקולים הזה.מה גם אני קצת "שרוט" ושריטות ופגמים משגעים אותי (סוג של ocd ).

מבחינתי רכב חדש = שקט נפשי ( שמה לעשות יעלה יותר ) , נגיד סקודה אוקטביה יד שניה אני לא אקנה , למה? אני יודע שכל רגע נתון אני יכול לחטוף בומבה של כמה אלפי שקלים מכיוון הגיר.

ואל תגידו טויוטה קורולה - יש לנו כרגע אחת כזאת מהחברת ליסינג של אישתי כחליפי במקום ספארק 2017 lt+, פשוט רכב פח אשפה אם נשים בצד את האמינות , מבחינת חווית נהיגה הרכב פשוט גרוע.אני מעדיף את הספארק על הטויוה (לכשעצמו הספאר רכב לא רע בכלל , בטח מול מלכת הקטגוריה הפיקנטו שאני לא רואה שום יתרון שישי לרכב הזה מול אחרים ),.

אמנם גלשתי פה אבל הספארק עם 50k בשנה וחצי בערך ללא שום בעיה .

אם תשים לב שאני שוקל גם יד שניה אבל לעלות סגמנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...